Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! Vezi ce ar fi încercat să obţină diva prin ameninţări, intimidare şi limbaj trivial! "Dorinţa de putere" EXCLUSIV!

Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! Vezi ce ar fi încercat să obţină diva prin ameninţări, intimidare şi limbaj trivial!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Prezența Biancăi Drăgușanu în emisiunea de supravieţuire din Asia a stârnit un potop de controverse, principalul motiv fiind limbajul colorat, presărat, mai des decât prevede legea bunului simț, cu înjurături și trimiteri, deloc ortodoxe, spre diferite organe.

Cum este și normal, adevărul se află dincolo de cuvinte, în limbajul nonverbal al divei. Pentru a nu cădea în plasa manipulării, în care Bianca este expertă, voi traduce pentru voi adevăratele intenții ale Biancăi, pe care aceasta încearcă din răsputeri să le ascundă, trădată fiind atât de limbajul corpului, cât și de celelalte componente ale limbajului nonverbal.

Citeste si: Cătălin Botezatu, scandal monstru de dragul Biancăi Drăguşanu! ”Ce ipocrizie! Voiați să fie sfânta Filofteia! Vă ofticaţi ca ea e mereu numărul 1” VIDEO EXCLUSIV

Starea psihică a Biancăi Drăgușanu este, în fragmentele vizionate, departe de a fi una de confort. Stresul este generat atât de lipsa maleabilității în comunicare cât mai ales de incapacitatea de adaptare la noile situații impuse și imposibilitatea mentală de a găsi soluții care să o scoată din impas. Mâinile în șold și permanentă agitație sunt semnele nonverbale ale nervozității și anxietății fiind totodată și o tentativă de a câștiga spațiu, simbolic vorbind).

Tonul ridicat și folosirea în exces a cuvintelor triviale au ca scop intimidarea. Pardoxal, dar ținta Biancăi nu sunt nici spectatorii indieni și nici cei cu care intră în contact, ci producătorii emisiunii.

Amenințările frecvente cu plecatul din emisiune și limbajul trivial sunt o manifestare a dorinței de accedere și dobândire a puterii pentru a mascata lipsa de maleabilitate și adaptare la situații noi.

Tehnica a fost folosită de Biancă în toate emisiunile în care a fost prezentă, și în general, a obținut ce și-a propus, nici unul dintre producători neavând curajul să se confrunte cu ea și să o dea afară din emisiune, lâsând efectele contractului să curgă.

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mircea N. Stoian, dezvăluiri şocante despre Bianca Drăguşanu! "Medicul mi-a şoptit că face fiţe şi se preface"

Tonul agresiv cu care îi vorbește indianului cu condimentele și tentativa ei de deturnare a discuției pe tărâm lingvistic sunt expresia unei lipse crase de cultură și a unei incapacități și mai mari de disponibilitate la negociere. Vocabularul Biancăi este împănat cu cuvinte care sugerează suferința (amețeală, greață, vomitat) ea construidu-și astfel eșafordul unei situații care să justifice un eventual abandon, sau cererile care o pot pune într-un nemeritat avantaj. Îmi amintesc de o situație similară petrecută la show-ul nocturn unde am fost colegi, în care Bianca a cerut ajutorul celor de la salvare.

Medicul mi-a șoptit atunci, cu discreție, că face fițe și că se preface. Situația e similară cu cea vizionată. Principalul scop al Biancăi este dat de dorința ei de a obține cât mai mulți bani cu cât mai puțin efort. Replica ”Ce se uită ăștia ca la circ. Dați-mi bani dacă vă uitați ca la circ.” este cheia tuturor acțiunilor ei în emisiune. Tehnicile de dominare și de timorare, atât a echipei cu care lucrează, cât și a partenerei de concurs sunt unele des folosite.

Citeste si: Celebrul Mircea N. Stoian, declaraţii şocante în scandalul Dragnea-Alex Dima! Cum analizează specialistul în comunicarea nonverbală episodul "Hai la baie!"

Controlul mașinii albastre, înjurăturile adresate celor cu care intră în contact, amenințările cu folosirea uni limbaj trivial (aducător de amenzi grase de la CNA) fac parte din arsenalul uzitat frecvent de Bianca pentru intimidare și obținerea de avantaje nemeritate. Pentru cei neinițiați am să scriu că folosirea unui limbaj trivial, indiferent de context, denotă un prag scăzut al stimei de sine și ascunde un complex de inferioritate revelat în cazul nostru și de declarația Biancăi Drăgușanu ”Dacă eram proastă nu ajungeam cine sunt”, semn că statutul social încă o mai îngrijorează în mod deosebit pe divă.

Autor: Mircea N. Stoian

Puteți afla mai multe secrete ale limbajului corporal și ale comunicări nonverbale și puteți descifra mai ușor intențiile reale ale partenerilor voștri de discuții, din cartea" Mintea nu are secrete ” scrisă de Mircea N Stoian. Cartea poate fi comandată pe conturile de facebook Mircea N stoian și Mircea N Stoian oficial precum și pe adresa de email [email protected] Volumul are 364 de pagini, costă 45 de lei și este singura carte de acest gen scrisă în limba română și destinată atât publicului larg cât și specialiștilor în comunicare, fiind un "abecedar al limbajului secret al corpului și comunicării nonverbale.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Radar de vedete cu Mircea N. Stoian! Incredibilele ”aventuri” ale cuplului Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp! ”Campania lor de poziţonare e prost gândită şi râncedă ca un...

Radar de decolteuri de Mircea N Stoian! ”Pe primele locuri la capitolul „balcoane” expuse la stradă a fost Adina Halas si...”

Radar de vedete cu Mircea N.Stoian! Operaţiile Loredanei Groza! ”Mă uit la ea ca la vitrinele alea de hipermarket unde toţi pomii de Crăciun sunt impecabili”

8 zodii sunt sub Saturn care recomandă prudență. Horoscopul fericirii pentru luna Iulie

Se schimbă harta Europei. Va înceta să mai existe! Rusia o va rade de pe fața pământului

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Moarte curată. Cele mai toxice ingrediente din mâncarea fast-food

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies