Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani: “Ştiu cum e moartea. Am trecut prin chinul de dinaintea fiecărei vieţi ce mi s-a luat”

Fanii au aflat că Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani.

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret că Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani. Prezentatorul de televiziune a scris un text emoţionant cu prilejul aniversării sale, care a fost pe 15 noiembrie. “Când voi trece dincolo de miezul nopţii voi intra în ziua mea; mai e puţin. Voi face cincizeci de ani. Nu mai sunt tânăr. Şi niciodată n-am să mai fiu.

Dar am trăit, am văzut, am simţit fiecare minut din tot ce a fost- chiar şi despre cele neînchipuite mi-am făcut o idee. Ştiu cum sunt dorurile. Îmi vin repetitiv, din ce în ce mai des, înainte de somn, scene din copilărie. Sunt imagini fără sonor, în altele se râde colorat şi zgomotos”, a scris Mircea Radu pe republica.ro.( vezi cum a fost agăţat Mircea Radu de un gay)

Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani:  “Toţi viii ăştia sunt risipiţi acum care prin cer, care pe sub pământuri"

“Toţi viii ăştia sunt risipiţi acum care prin cer, care pe sub pământuri. Datorită lor ştiu că a fi în Rai înseamnă să fii cu toţi ai tăi, într-un timp care să nu fie întrerupt de reclame la nimicuri.

Iar eu, Mircescu, copil aşezat într-un colţ, priveam la draperiile cu imprimeu oval în diferite nuanţe de ocru cum pendulau în bătaia vântului venit dinspre Bulevardul Duca. Simplu. Cald. Perfect. Aşa arăta Universul. Ştiu cum e moartea. Am trecut prin chinul de dinaintea fiecărei vieţi ce mi s-a luat. Îmi amintesc perfect fiecare zi în care vedeam cum se smulgea de la mine tot ce iubeam mai mult. Urma însingurarea, măsurată în ani.
Şi handicapul permanent pe care oricine îl cară cu sine după ce moartea i-a luat pe cineva drag”
, a continuat prezentatorul.

Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani:" Se poate trăi ca mort, umblând fără ţintă şi sens"

E clar că Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani.

“Timpul vindecă orice- am auzit asta des. Nu-i adevărat, timpul nu vindecă nimic pentru că amintirile nu pleacă din nimeni, niciodată. Se poate trăi ca mort, umblând fără ţintă şi sens, o umbră care şterge zidurile pe lângă care trece. Am fost o umbră. Dragostea. Da, ştiu cum e. Are un infinit de feţe. De stări. De profunzimi. Nu seamănă cu nimic din ce ai visat vreodată şi din ce ai gândit treaz; singura legătură cu creierul e că imaginile pe care, zice-se, le vei plăsmui în ultimele clipe, vor fi despre iubire. Una dintre acestea va fi cea de-acum câteva ore când am dansat cu copiii mei purtaţi pe braţe în timp ce mama lor stătea pe canapea, râzând a drag, cu gura până la urechi. Cu Dumnezeu e cel mai simplu- dacă nu mi-am pierdut minţile până acum, prin toate câte am trecut, El trebuie să existe. Mai sunt câteva minute până fac cincizeci de ani. Nu mai sunt tânăr şi niciodată n-am să mai fiu. Dar nu îmi mai este teamă de nimic.”, a încheiat Mircea Radu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ultima femeie din viata lui Serban Ionescu are o relatie speciala cu Mircea Radu: "Prieteni dragi, oameni frumosi. Sunt bogata!”

Marina Almasan habar nu avea ca Mircea Radu pleaca de la emisiunea pe care o prezentau impreuna: "Am aflat de la altii din pacate, nu de la el"

Drama cumplita a lui Mircea Radu: Si-a pierdut mama din cauza unei boli nemiloase! "Numele fiicei mele este in memoria mamei mele"

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Florin Cîțu e out?! Ciolacu aruncă bomba. Cine va fi noul premier

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Crimă șocantă. Copiii au fost împușcați în inimă și gât. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies