Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite: “M-a batut incat nu am mai putut sa merg ca lumea o luna de zile”

La inceputul carierei sale de luptator de Kempo, Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Inainte sa se apuce de kempo, Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite. Campionul care va participa la noua editie a Exatlon, in tabara,Faimosilor, a povestit cat de complicat a fost debutul carierei sale. “Ca orice sportiv am avut mai multe momente grele, lovituri, accidentari, probleme personale, neîmpliniri financiare, dar niciodată nu mi-a trecut prin cap să abandonez. Am mers întotdeauna mai departe”, a povestit Dragan pentru fpm.ro (vezi cine l-a enervat pe Giani Kirita)

Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite: "Am simtit pe pielea mea"

“Dar hai să-ţi povestesc mai bine cum am ajuns la lotul naţional. Eu eram deja campion în diverse sporturi de contact şi câştigasem multe meciuri. Am auzit despre Kempo că este un sport complex şi foarte dur. Aşa că am decis să merg şi să văd despre ce este vorba. Şi am văzut… Sau mai bine zis am simţit pe pielea mea pentru că antrenorului de-acolo i s-a părut atitudinea mea de “campion” un pic cam nepotrivită, aşa că m-a luat la sparring”, a mai dezvaluit Dragan.

Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite. A debutat cu un KO la seniori

In trecut, Mirel Dragan de la Exatlon a trecut prin momente cumplite. “Şi atât m-a bătut încât nu am mai putut sa merg ca lumea o lună de zile. Şi abia după ce m-a bătut bine, m-a luat şi m-a învăţat. Pas cu pas. Tehnici noi, tehnici interesante, tehnici eficiente. A stat alături de mine, a lucrat personal cu mine şi mi-a insuflat o încredere atât de mare încat atunci când am luptat pentru prima dată la seniori am dat KO-ul competiţiei în prima rundă”, a incheiat Mirel Dragan.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate