Vedete

Mirel Drăgan, primit cu fast de familie şi prieteni! Imagini exclusive direct din aeroport

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Cea mai fastuoasă primire din istoria Exatlonului! Foarte mulţi oameni, alături de familie, au venit să-l întâmpine pe Mirel Drăgan. Luptătorul de Kempo a fost foarte fericit în momentul în care a aterizat pe aeroportul Otopeni direct din Republica Dominicană. Prima persoană pe care a luat-o în braţe a fost chiar pe Iza, fiica lui. Fericit şi vizibil emoţionat de primirea călduroasă de care a avut parte, Mirel Drăgan a oferit şi declaraţii despre perioada în care a fost la competiţia Exatlon.

”Cred că am pulsul 200 şi demult nu am mai simţit aceste emoţii. Niciodată nu am stat atât de departe de familia mea. Cred că îmi doresc să mănânc nişte sarmale. Trei luni de zile nu am mâncat dulce. Sunt sătul de orez, humus şi cartofi. Cel mai mult mi-a lipsit familia şi prietenii. Cel mai greu a fost atunci când fiica mea începe şcoala şi că nu pot fi alături de ea, în cea mai importantă zi”, a spus Mirel Drăgan.

”Îl iubesc foarte mult. Tati e super. Când o să mă fac mare, vreau să merg la Exatlon”, a spus Iza, fiica lui Mirel Drăgan.

Galerie foto  Urmatorul articol