Mirel Dragan, tranșant după ce criminalul de la Caracal și-a recunoscut vina! ”Cred că mie mi-ar lua Dumnezeu mințile” EXCLUSIV

Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo, este, și el, tatăl unei fetițe și, ca toți românii, a urmărit, stupefiat, îngrozit și revoltat, desfășutrarea cazului din Caracal, cel în care Gheorghe Dincă a ucis, cu sânge rece, două tinere, după ce le-a abuzat.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Revoltat, Mirel Drăgan a recunoscut că ceea ce a văzut în ultimele zile l-a scârbit și, ca orice părinte, este mai îngrijorat ca niciodată.

Citeste si: Noi detalii despre uciderea Alexandrei! Ce a făcut criminalul din Caracal când a surprins-o vorbind la 112! Cum pusese Alexandra mâna pe telefon

Citeste si: Florin Salam, decis să o răzbune pe fata din Caracal ucisă de Gheorghe Dincă! Ce i-a spus lui Vin Diesel de România după ce acesta a declarat că este alături de criminal

Citeste si: Motivul pentru care Gheorghe Dincă le-a omorât pe cele două fete, Alexandra și Luiza, luate la ocazie cu mașina! Ce le-a mărturisit anchetatorilor

”Normal, sunt tată, sunt tată de fată, normal să fiu îngrijorat când văd asemenea cazuri. Cred că autoritățile ar trebui să facă ceva, urgent, pentru ca asemenea cazuri să nu mai existe. Au căzut victime unui criminal două feter, doi copii, iar acest lucru nu poate face altceva decât să ne îngrozească. Cruzimea unor asemenea oameni este ceva de neimaginat, pentru mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Mirel Drăgan, multiplu campion mondial la Kempo. Mai mult decât atât, reucnoaște luptătorul, el face tot ce îi stă în putință pentru ca fiica lui să știe să se apere. ”Nu știu dacă o femeie ar fi avut ce să facă în fața unei asemenea brute, dar, eu, oricum, o învăț pe fiica mea să lupte. Ea este de mică în sala de sport, o învăț... Sper să nu îi folosească vreodată, dar măcar să se poată apăra”, ne-a mai spus Mirel Drăgan.

fara descriere

În altă ordine de idei, recunoaște Mirel Drăgan, nu a putut să nu se gândească ce ar fi făcut el dacă era în locul părinților Alexandrei, fata care, înainte de a fi ucisă de criminalul Gheorghe Dincă, a sunat la 112. ”Nu știu cum aș fi reacționat dacă aș fi fost în locul lor. Cred că mie mi-ar lua Dumnezeu mințile, nu știu ce aș face... Dar nici nu vreau să mă mai gândesc...”, ne-a mai spus Mirel Drăgan, zguduit de cruzimea crimelor făcute de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

 

România o vede pe Alexandra ca pe o eroină

De 3 ori a sunat Alexandra la 112 în decurs de 7 minute implorând ajutor. De fiecare dată s-au pierdut zeci de secunde, clipe vitale până când operatorul a transferat apelul la dispeceratul poliției. Alexandra a stat de vorbă cu un agent, dar nici asta nu i-a schimbat soarta. Autoritățile s-au dovedit incapabile să localizeze telefonul folosit de biata fată. Polițiștii au ajuns în casa ororilor după aproape 20 de ore. Cei de la Serviciul de Telecomunicații Speciale se spală pe mâini și spun că au acționat ca la carte. La 5 minute și 7 secunde după ora 11, adolescenta apelează numărul de urgență pentru prima dată. După 34 de secunde, operatorul 112 transferă apelul la poliție.  Dar fata închide - speriată. La ora 11 - 6 minute și 25 de secunde, Alexandra sună din nou.  Dupa un minut și 28 de secunde, o durată extrem de mare, poate vorbi, în sfârșit, cu un dispecer al poliției. Îi spune că e într-o casă părăsită și dă o adresă de pe o carte de vizită pe care o găsește acolo. Culmea, chiar ea îi avertizează pe polițiști că s-ar putea să nu se afle la adresa respectivă. A spus: „sunt într-o curte plină cu caini, este un nene cu păr alb și îmi spune ca voi face bani mulți”. La un moment dat se aude o bufnitură foarte, foarte puternică. Probabil atunci i-a smuls telefonul mobil! La ora 11, 12 minute și 36 de secunde Alexandra sună pentru a treia oară.  Trec 15 secunde până i se face legătura cu poliția. Nici acum nu poate spune cu exactitate unde se afla. E șocant: în interval de 7 minute trei apeluri sunt făcute la 112, dar locul din care se sună rămâne un mister - cu toate că suntem în era tehnologiei - când toate telefoanele pot fi localizate ușor pe baza gps-ului. Dar polițiștii n-au descoperit nimic la cele 3 adrese. Datele oferite de STS erau greșite.

fara descriere

Fata ar fi putut fi salvată

Disperați, oamenii au căutat-o peste tot însă nu au dat de ea. De fapt, fata era captivă în casa groazei unde, așa cum a și recunoscut, Gheorghe Dincă a ucis-o când a găsit-o cu telefonul în mână. Mai mult, deși în curtea lui s-au găsit urme de oase umane și bijuterii aparținând Alexandrei, criminalul a contestat și măsura arestării preventive, dosarul fiind deschis la Curtea de Apel Craiova, care urmează să judece doleanța lui Gheorghe Dincă marți, 30.07.2019.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate