Mirela Banias, dezvăluiri despre nunta cu iubitul ei, Florin: „O facem în secret!” Bruneta vrea şi un copil

Mirela Banias este hotărâtă să-l ia de soţ pe Sorin şi să-i dăruiască un copil.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Mirela Banias a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre relaţia pe care o are cu Florin, iubitul ei milionar. Deşi s-a scris că cei doi au făcut deja planul pentru nuntă, se pare că nu este adevărat. Fosta concurentă de la „Insula iubirii” a declarat că zvonul despre căsătorie a început la ziua ei când el s-a dus de mai multe ori la microfon să-i facă dedicaţii şi toată lumea se aştepta să o ceară de soţie. Cu toate acestea, nu a avut loc încă o cerere oficială. 
 
fara descriere
 
„Neoficial, da. Dar aşa cu inel, nu încă. Zicea că, daca ar mai face vreodată, el e convins că eu sunt persoana cu care ar vrea!”, a declarat bruneta. Întrebată dacă ea îşi doreşte să se căsătorească, ea a răspuns afirmativ fără să ezite. „Da. Sunt hotărâtă, am probat şi nişte rochiţe de la nişte prietene, să văd cum îmi stă. (...) El tot timpul îmi zice „N-am locaţie să fac, câtă lume mă cunoaşte pe mine”. Nu avem locaţie aşa mare să organizăm o nuntă la cât ar vrea el. Atunci, o facem în secret”, a mai povestit frumoasa brunetă.
 
„Îmi doresc copii foarte mult. Discutăm mult depsre tema asta. Şi Florin îşi doreşte, deşi are doi copii”, a mai spus ea. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate