Mirela Baniaș, însărcinată, s-a pozat la piscină cu burtica la vedere

Mirela Baniaș a devenit cunoscută datorită unei emisiuni tv, însă de atunci viața ei s-a schimbat complet. Acum, Mirela este căsătorită și în curând va deveni mamă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Viața Mirelei Baniaș s-a schimbat complet după ce s-a întors din show-ul de pe insula tentațiilor, deși acolo s-a despărțit de Ionuț Gojman, cel care-i fusese iubit. Acasă însă, Mirela s-a îndrăgostit din nou, s-a căsătorit și acum este însărcinată.

Deși burtica de gravidă este tot mai vizibilă, Mirela nu ezită să se pozeze sexy, la plajă, la piscină. Asta deși până în urmă cu câteva săptămâni, Mirela Baniaș evita să-și arate burtica de gravidă, și se poza mai mult din spate.

Citeste si: Mary și Robert, împreună?! Scene tandre între ei la Puterea Dragostei: "Mă gândesc la tine"

Citeste si: Mirela de la Insulă s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă. A spus totul despre cea mai fericită zi din viața ei

Citeste si: ȘOC pentru Mirela Baniaș! Ispita care i-a furat bărbatul în Thailanda s-a cuplat cu… Mircea?! Cum au pozat cei doi împreună

fara descriere

Mirela Baniaș este însărcinată din nou

Mirela Baniaș s-a căsătorit în primăvara acestui an cu Florin Tecar, bărbatul cu care s-a cuplat la scurt timp după ce s-a întors de la show-ul de pe insula tentațiilor. La începutul anului, Mirela a rămas însărcinată, însă a pierdut sarcina. Nu a renunțat și câteva săptămâni mai târziu a rămas din nou gravidă, iar acum așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Totuși, până acum, Mirela Baniaș a evitat să-și arate burta de graviduță.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate