Mirela Boureanu Vaida si-a facut bagajele si a plecat de acasa cu copiii! "Sotul meu mi-a spus..."

Mirela Boureanu Vaida este, de anul acesta, mamica la dublu, ins acest lucru nu pare sa o sperie pe indragita prezentatoare TV.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descrierefara descriereLa trecerea dintre ani, Mirela a ales sa plece intr-o binemeritata vacanta in Austria, impreuna cu familia. Varsta frageda a copiilor nu a fost un impediment, motiv pentru care vedeta s-a imbarcat in avion cu tot cu carucioarele micutilor. (Mirela Boureanu Vaida, declaratii socante: "Al treilea copil e musai sa aiba ochii albastri!")
“După un Crăciun în care am stat cu termometrul în mână, în loc de cozonac si vin fiert, am riscat şi-am plecat. Soţul meu mi-a spus: ‹‹Hai! Nu putem trăi mereu cu frica viruşilor!›› şi-am plecat. De Crăciun, ambii copii au avut febră mare şi, teoretic, nu trebuie scoşi. Dar m-am gândit că aerul de munte le va face bine. Dacă am văzut că nu mai au temperatură sau alte simptome, ne-am suit în avion şi-am ajuns în Austria, într-o staţiune montană de schi”, a declarat Mirela Boureanu Vaida pentru Libertatea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate