Mirela şi Ionuţ, din nou împreună! Scene de amor în dormitor: "Mi-am dat seama cât de mult de iubesc!"

Când totul părea că se încheie între Mirela şi Ionuţ, concurenta de pe Insulă a făcut un gest care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

După ce cu o seară înainte îi mărturisea ispitei Mircea că s-a îndrăgostit de el, Mirela s-a întors la 180 de grade în cele 24 de ore petrecute cu Ionuţ.

Cei doi au fost protagoniştii unor scene incendiare, dormind în acelaşi pat şi fiind foarte apropiaţi. Mirela a uitat total de dragostea pe care i-o declara cu o seară înainte lui Mircea şi i-a spus lui Ionuţ că pe el îl iubeşte.

"Mi-am dat seama cât de mult de iubesc! Spun asta în faţa unei ţări întregi!", i-a spus Mirela în pat lui Ionuţ. Acesta nu a fost atât de impresionat sau, poate, doar se prefăcea că nu e impresionat. El s-a ţinut tare şi i-a reamintit Mirelei că între ei se încheie totul.

"Nu pot, mă, să te strâng în braţe că mă dezgustă maxim chestia aia, nu înţelegi? Cum naiba să-mi faci aşa ceva? Treceam peste multe, dar peste asta nu. O să mă regreţi, ştii cum? Să mă pomeneşti când o să mă regreţi", i-a spus Ionuţ, deranjat de un joc din timpul competiţiei, în care Mirela i-a tras cu dinţii şortul lui Mircea. "Vai de capul meu!", a reacţionat Mirela.

Ionuţ a acceptat propunerea de a fi ispită în Thailanda, însă imagini cu el şi Mirela de la o nuntă recentă dau impresia că cei doi s-au împăcat şi

formează din nou un cuplu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Răsturnare de situaţie! Cum au apărut Mirela şi Ionuţ acasă după ce s-au certat în Thailanda! Imaginile care spun totul

Mirela, părăsită de Ionuţ Gojman pentru a deveni ispită

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a spus Adelina Pestrițu despre logodnica lui Speak

Nu mai cumpărați aceste măști! Alertă de ultimă oră. Nu sunt bune de nimic. Ce scrie pe ambalaj

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies