Vedete

Mirela Vaida a facut anuntul despre al treilea copil! "Daca nu ii faci acum pe toti..."

Mirela Vaida a anuntat ca isi doreste un al treilea copil. Pe prezentatoarea TV nu o sperie nici perspectiva de a avea patru copii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Mirela Vaida a facut anuntul despre al treilea copil! "Daca nu ii faci acum pe toti..."icon photo

"Îmi doresc trei copii, chiar patru. Acum să vedem, dar dacă dă Dumnezeu ca din a treia oară să iasă patru, să fie gemeni şi am scăpat de doi dintr-o lovitură... Poate e greu, dar unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea.

La primul e greu, la al doilea zici cine m-a pus, dar de la al treilea te relaxezi... îl mai învaţă sora la prostii...

La primul îmi faceam mea cupla, nu dormeam nopţile, cum am putut eu să fac asta? Dacă se lovea la buziţă atunci când cădea şi îi dădea sângele, lucru frecvent la copii, vai dar cât plângeam. Cum am putut, ce mamă sunt?

Al doilea, săracul, dacă nu avea ceva grav... lucrurile astea nu poţi să le controlezi. Asta spun tuturor. Faceţi măcar doi copii că la primul eşti preocupat... la al doilea îl mai şi laşi. La al treilea sunt curioasă, dar când o să vă aflu, vă spun.

Dacă nu îi faci acum pe toţi, să îi dai la aceeaşi grădi, la aceeaşi şcoală...", a declarat Mirela Vaida pentru Libertatea.

Mirela Vaida are doi copii, Clara Maria, in varsta de 3 ani, si Vladimir, in varsta de 2 ani. Cu toate ca are un program incarcat, prezentatoarea TV nu si-a angajat o bona. Copiii Mirelei Vaida merg impreuna la gradinita, dar prefera activitati separate in afara gradinitei: Clara merge la balet, iar Vladimir la inot. 

 
Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune