Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Ce a sensibilizat-o pe cunoscuta prezentatoare de televiziune: "Mi s-a rupt sufletul..."

Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi!

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Ce a sensibilizat-o pe prezentatoarea de televiziune:
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. În timpul emisiunii pe care o prezintă, moderatoarea a vorbit despre un caz extrem de special, care a sensibilizat-o extrem de tare. La scurt timp, vedeta a început să plângă. 

Mirela Vaida, în lacrimi la TV

Mirea Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din țara noastră. În cadrul emisiunii pe care o prezintă, vedeta ne arată diferite cazuri sociale. De data aceasta, chiar în emisiunea de astăzi, aceasta nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă. 

Citeste si: Mirela Vaida a clacat! Prezentatoarea TV, în lacrimi în timpul emisiunii: ”Un moment extrem de greu pentru mine”

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Cazul pe care l-a prezentat implica o mamă care este acuzată pe nedrept de către tatăl copilului și care riscă să rămână fără copil. Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi în momentul în care a văzut cum micuțul stătea la pieptul mamei sale și a declarat faptul că nu i se pare normal ca acesta să fie luat de către cea care i-a dat viață. Extrem de emoționată, și-a cerut scuze în fața telespectatorilor. 

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Ce a sensibilizat-o pe prezentatoarea de televiziune: "Mi s-a rupt sufletul..."
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi! Ce a sensibilizat-o pe prezentatoarea de televiziune: "Mi s-a rupt sufletul..."[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Mirela Vaida, mesaj cutremurător în mediul online, după moartea artistului Dumitru Stroie! "Sunt tristă și revoltată..."

„Ați venit încă de ieri, v-am văzut aici, pe holuri. Mi s-a rupt sufletul când v-am văzut cu copilul în brațe care era foarte obosit după drum și acum înțeles și povestea. Vă rog să mă iertați, dar am văzut lacrimile din ochii dumneavoastră când ați spus că ați făcut totul pentru copilul dumneavoastră și că ați ajuns să vă luptați împotriva lui cu el prin instanțe pentru că nu a ajuns bine

deloc și că riscați să faceți și închisoare din cauza propriului dumneavoastră băiat.(...) Este revoltător, asta simt”, a spus Mirela Vaida, în lacrimi, în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida a clacat! Prezentatoarea TV , în lacrimi în timpul emisiunii: ”Un moment extrem de greu pentru mine”

Mirela Vaida a spus care este secretul siluetei sale! La ce trucuri recurge prezentatoarea de televiziune

Momente cumplite pentru Vulpița, după ce a ajuns la București! Cu lacrimi în ochi, soția lui Viorel Stegaru a spus tot adevărul: ”Mi-a zis să fac avort”

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Popriri masive pe conturi. ANAF îi loveşte crunt pe aceşti români! Cine sunt cei vizaţi

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Viață după moarte. O muribundă a simțit lumina caldă care o învăluia încet

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies