Mirela Vaida, afirmație emoționantă în direct: „Sunt mamă și am făcut copiii prin rugăciune! Nu aș fi permis...”

Mirea Boureanu Vaida a demondat toate afirmațiile făcute de Emily Burghelea ieri și chiar a izbucnit în lacrimi la un moment dat, spunând că nu este de acord cu violența

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Mirela Vaida a încercat să dreagă informațiile scăpate de Emily Burghelea înainte de a-și da demisia. Fosta asistentă tv a spus că Viorel o agresează pe Vulpița, iar cei din staff închis ochii. Afirmațiile lui Emily au costat-o pierderea locului de muncă și un adevărat circ la televizor.

Citeste si: Ultimă oră! Ce i se întâmplă lui Emily Burghelea, chiar acum, în timp ce este făcută praf de Mirela Vaida, în direct

În ediția de astăzi, Mirela Vaida a demondat toate afirmațiile lui Emily și spune că cei doi soți se mai îmbrâncesc și își mai aruncă diverse vorbe, dar nu a fost niciodată vorba de ceva mai grav la mijloc.

Citeste si: Ce a făcut Vulpița imediat după ce asistenta Emily Burghelea și-a anunțat demisia? „Am vorbit tot. Tot ce am...”

Mirela Vaida, afirmație emoționantă în direct: „Sunt mamă și...”

În plus, aceleași lucruri au fost confirmate și de cei doi reporteri speciali care se ocupă de cazul soților Stegaru și știu orice mișcre pe care o fac cei doi. Mai mult decât atât, Mirela Vaida a izbucnit n lacrimi la un moment dat și a spus cu voce tremurândă că ea este mamă a trei copii pe care i-a făcut cu greu și nu ar fi permis ca Viorel sp o lovească pe Vulpița.

Citeste si: Mirela Vaida, reacţie incredibilă după ce Emily şi-a dat demisia! Prezentatoarea tv a fost atacată crunt pentru că a spus asta! "Adevărul"

Mirela Vaida, afirmație emoționantă în direct: „Sunt mamă și...”

„Dacă ar fi fost vorba de așa ceva, eu aș fi sunat la 112 și l-aș fi reclamat pe Viorel”, a spus Mirela Vaida în direct, în cadrul emisiunii. 

Ce spunea Mirela Vaida despre nașterea copiiilor săi 

Mirela Vaida afirma în urmă cu mai mult timp că s-a chinuit foarte mult să facă copii și aproape rămăsese fără speranță. 

„M-am căsătorit după patru ani de relație. Nu am putut să am imediat copii. Începusem să-mi pierd speranța că voi putea să devin mamă pe cale naturală. Atunci m-am gândit la mama și bunica mea care au avut mulți copii. Am și pierdut două sarcini. Am avut răbdare.

Mirela Vaida, afirmație emoționantă în direct: „Sunt mamă și...”

După trei ani de rugăciuni și încercări, am rămas însărcinată cu Carla. Fără să-mi doresc atât de repede al doilea copil, la zece luni ale Carlei, am rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil", a spus Mirela Vaida în urmă cu ceva timp. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate