Mirela Vaida, fotografie de familie cu cei trei copii! E haos! "Gata liniştea"

Vedete

Mirela Vaida, fotografie de familie cu cei trei copii! E haos! "Gata liniştea"

Mirela Vaida, fotografie de familie cu cei trei copii ai săi. Vedeta de televiziune a recunoscut că e obositor să fii mămică.

Mirela Vaida a recunoscut că e haos în casa şi în viaţa ei de când e de trei ori mămică.

Vaida a postat o fotografie de acasă, cu cei trei copii ai săi, şi a mărturisit că e gălăgie mare atunci când toţi sunt treji şi vor atenţie şi afecţiune.

Mirela Vaida, fotografie de familie cu cei trei copii! E haos!

Mirela Vaida a postat pe conturile de pe site-urile de socializare o fotografie de dinainte de furtună.

Vedeta de televiziune e convinsă că va face faţă totuşi provocărilor de astăzi.

"E linişte! Cei "mari" papă fructe şi se uită la desene! Cel mic... s-a trezit deja? Gata liniştea! Poate data viitoare! Ha! Rezist!", a scris Mirela Boureanu Vaida în dreptul fotografiei cu cei trei copilaşi ai săi: Carla, Vladimir şi Tudor.

Mirela Vaida revine pe TV? ”Vedem din toamnă”

Mirela Vaida a vorbit despre posibilitatea de a reveni din nou în televiziune.

Mirela Vaida se află acum în concediu pentru creșterea copilului, după ce a născut cel de-al treilea copil, pe Tudor. În vârstă de 37 de ani, prezentatoarea tv este tare mândră de familia ei și petrecere foarte mult timp cu micuții. Mirela Vaida trebuie să stea acasă pentru a avea grijă de Tudor, iar în toamnă există posibilitatea să se întoarcă pe micul ecran.

"Niciodată nu au acelaşi program. Se completează cumva.(...) Am născut natural.

De asta am putut să reiau repede toate activităţile. Nu fac nimic în mod special. Mi-aş dori să pot să merg la sală. Încă e devreme. Nu pot să plec mai mult de două ore de lângă el, îl alăptez exclusiv. Dacă se pune problema îl iau cu mine. Stau acasă, casnică, mai trebuie şi dinastea din când în când. Mi-e dor, mi-e dor, să revin. Cum era înainte, stăteam în reality show. Îmi doresc să revin. Au fost câteva oferte de proiecte frumoase.
Are o lună şi puţin Tudor, deocamdată mai stau. Stau şi vara asta şi vedem din toamnă", a spus Mirela Vaida într-o emisiune de televiziune.