Mirela Vaida, în doliu! Vestea teribilă pe care a dat-o cu puțin timp în urmă, în direct. Prezentatoarea a pierdut una dintre cele mai dragi persoane: "Mâine îl înmormântăm"

Vedete

Mirela Vaida, în doliu! Vestea teribilă pe care a dat-o cu puțin timp în urmă, în direct. Prezentatoarea a pierdut una dintre cele mai dragi persoane: "Mâine îl înmormântăm"

Mirela Vaida trece prin clipe grele! Vedeta este în doliu, iar aceasta și-a anunțat fanii că nu va fi prezentă la cârma emisiunii mâine, 7 iunie.

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, iar de când a intrat pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi stau alături la orice pas. Totuși, ieri, 5 iunie, blondina nu a fost prezentă la cârma emisiunii pe care o moderează, ținându-i locul colegul său, Adrian Velea.

Citește și: „Unde ține mâna, vagabondul” Mirela Vaida, gesturi nepotrivite cu un alt bărbat, în fața fanilor ei? Artista a fost luată la întrebări imediat

De asemenea, nici mâine, Mirela Vaida nu va fi prezentă în cadrul emisiunii, motivându-și absența din ediția de pe 7 iunie. Din nefericire, blondina traversează o perioadă grea, asta pentru că socrul ei s-a stins din viață, iar mâine, bărbatul va fi condus pe ultimul drum, la Cluj.

Citește și: „Doamne, mor!” Mirela Vaida a prins-o „în fapt” pe Georgiana Lobonț, când se aștepta cel mai puțin! Ce făcea artista de una singură, în spatele camerelor de luat vederi

„Dacă ieri am lipsit pentru că au fost Rusaliile și pentru că am avut un eveniment frumos, mâine voi lipsi pentru că trebuie să merg la Cluj. Din păcate, tatăl soțului meu a murit și va trebui ca mâine să îl înmormântăm. Este un eveniment destul de greu în familie, mai ales pentru soțul meu, care este singurul copil și pentru soacra mea”, a spus Mirela Vaida, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Mirela Vaida traversează o perioadă grea

De asemenea, după anunțul său privind absența sa din cadrul ediției de mâine, 7 iunie, Mirela Vaida a mai precizat că cei ce l-au cunoscut pe socrul ei, Alexandru Vaida, pot să-i aducă un ultim omagiu, oferind câteva detalii despre acest aspect.

Citește și: Prima reacție a Mirelei Vaida, după acuzațiile și criticile aduse de Amalia Bellantoni la adresa sa! Nimeni nu se aștepta să vină cu astfel de declarații

„Sunt alături de ei cu tot sufletul și mâine va trebui să merg acolo. Pentru toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru Vaida, inginer, profesor și ziarist din Cluj, dacă vor să îl ducă pe ultimul drum, mâine la Cimitirul Greco-catolic, la ora 11:00, îi așteptăm. Dumnezeu să îl odihnească”, a mai spus prezentatoarea, la finalul ediției din această seară.

Mirela Vaida

[Sursa foto: Captură Acces Direct - Antena Stars]