Mirela Vaida își strigă nemulțumirile la televizor! Prezentatoarea, dezamăgită de lipsa de reacție a autorităților: „Nimeni nu face nimic și ea tot o să vină aici”

După ce atacat-o cu un bolovan, i-a spart mașina, Antoanela este în continuare în libertate. Mirela Vaida critică lipsa de reacție a autorităților române.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan, chiar în timpul emisiunii pe care o prezenta. Imaginile absolut șocante au fost transmise în direct, iar nu puțini sunt cei care au catalogat întreg incidentul ca fiind un „trucaj”. Ei bine s-a dovedit în cele din urmă că atentatul cu moartea, dar și amenințările pe care vedeta de televiziune le-a primit înainte și după incident sunt cât se poate

de autentice. 

Ba chiar Antoanela s-a întors și tot cu un bolovan i-a distrus autoturismul personal al prezentatoarei TV. Chiar dacă aceasta a făcut mai multe plângeri, atacatoarea este în continuare în libertate, iar Mirela Vaida se teme că s-ar putea întoarce oricând. 

Vedeta de televiziune i s-a plâns lui Dumitru Coarnă, invitatul ei în emisiunea pe care o prezinte, de faptul că autoritățile nu fac absolut nimic în privința femeii care a încercat să o ucidă și care i-a distrus un bun valoros. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mirela Vaida se teme pentru viața ei și critică lipsa de implicare a autorităților

Prezentatoarea TV a ajuns la capătul puterilor și este dezamăgită de lipsa de implicare a autorităților din România în ceea ce o privește. Mirela Vaida se teme că Antoanela se poate întoarce oricând să-i facă rău, mai ales că în trecut a atacat-o cu un bolovan imens în timpul unei transmisiuni în direct, iar acum i-a distrus autoturismul. 

Citeste si: Mirela Vaida, mesaj dur după ce atacatoarea sa i-a distrus mașina! Decizia luată de prezentatoarea TV, după incident: „Frică nu mai e”

Ba chiar i-a cerut ajutorul lui Dumitru Coarnă, membru în Camera Deputaților, să tragă niște pârghii pentru ca lucrurile să se miște și cineva să o închidă pe atacatoarea ei. La rândul său, invitatul ei a anunțat-o că a mai fost implicat în mai multe dosare asemănătoare și că Antoanela ar putea fi pedepsită, căci există centre specializate unde ar putea fi internată. 

Citeste si: Mirela Vaida a recunoscut că nu mai doarme în același pat cu soțul ei. Vestea dată după 13 ani de căsnicie: „Uite asta se întâmplă”

„Domnule Coarnă, mai vorbiți undeva, în Parlament, să se întâmple ceva, pentru că nimeni nu face nimic și ea tot o să vină aici, știți, nu?! O să îmi spargă câte o mașină, câte o mașină, dar dacă nu cumva îmi dă mie în cap, la un moment dat, ca să termine și încheiem discuția”, a declarat Mirela Vaida în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida, anunț despre încă o sarcină, în fața tuturor: „Gemene. Am și nume pentru ele”. Dezvăluiri emoționante

Mirela Vaida, imagini de colecție cu cei mici la serbarea de sfârșit de ani! Mesajul emoționant postat de prezentatoarea TV: „De la anul am doi școlari”

Cât câștigă Mirela Vaida din televiziune? A spus-o în direct, fără ocolișuri: "Așa sunt salariile"

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Mărmureanu: „Urmează un cutremur uriaș!”. Când va fi lovită România de un seism înfiorător

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies