Mirela Vaida, la un pas de moarte! A pierdut o sarcină: ”Am avut hemoragie”

Mirela Vaida a fost la un pas de o tragedie! A povestit cum a pierdut o sarcină.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mirela Vaida este foarte fericită în prezent, mai ales că are o familie mare și înțelegătoare. Mai mult decât atât, fosta prezentatoare tv este pregătită să mai aducă un copilaș pe lume, având în vedere faptul că este însărcinată. Mândră tare că familia se mărește, acum vedeta de televiziune nu mai are nicio reținere în a povesti prin ce a trecut în anii precedenți.

Mirela Vaida a povestit că a fost la un pas de moarte, după ce a pierdut o sarcină. Fosta prezentatoare tv a povestit pas cu pas cum a avut loc totul, iar detaliile sunt terifiante! Totul a început la Sinaia, unde Mirela cânta. La un moment dat, vedeta a simțit că îi este rău și că are o senzație că pierde sânge. Apoi, vedeta s-a dus până în camera de hotel unde a realizat că avea hemoragie. Crezând că e o răceală, s-a dus la doctor, însă verdictul a fost altul: sarcină extrauterină.

Citeste si: Cod roșu de intervenție în Caraș-Severin! Sunt 50 de victime

”Cântam de 40 de minute la Sinaia. Mă simțeam mai rău, dar am crezut că e o răceală netratată. Am simțit că ceva se întâmplă în timp ce cântam. O senzație că pierd sânge și mă uitam în jurul meu să nu se întâmple ceva, să văd. Practic curgea sânge. Am terminat de cântat, eram pe tocuri, a trebuit să urc până la etajul 1 unde aveam eu camera și când am ajuns în cameră atunci am văzut că am avut o hemoragie. Dar credeam că e o răceală și am mers la doctor după câteva zile.
În ziua aia a fost ceva mai evidentă hemoragia și imediat au spus medicii să merg să-mi ia sânge și mi-a făcut BCG-ul ăla să vadă dacă sunt însărcinată. Mi-au spus că am pierdut sarcina. Șocul a fost când am aflat că era extrauterină și atunci automat trebuie să pierzi sarcina. Dacă nu… muream. Atunci mi-a fost teamă că nu voi putea să am copii niciodată. Dacă prima a fost extrauterină așa vor fi și celelalte”, a spus Mirela Boureanu Vaida.

Citeste si: Rică Răducanu, dezvăluiri fără perdea din tinerețe! De ce alergau femeile după el: "Să mor dacă te mint"

”Eram în vacanță în Franța. Mi-am făcut și acolo multe teste și eram fericiți că vom avea un copil. Când m-am întors, ceva din mine îmi spunea că nu e bine. Dar nu știu ce, nu aveam niciun semnal. Am fost la ecograf și acolo mi-a spus că am o sarcină care se întâmplă o dată la nu știu câte cazuri. Adică nu are sac vital. Pe scurt, nu are viață în el. Nu exista embrion, nu exista inimioară. Aveam toate simptomele de sarcină, dar nu aveam făt. În momentul ăla a fost un șoc.
Am spus că nu se poate. Am avut momente în care mergeam la biserică. Mă întrebam: «De ce mie, ce am făcut? Cu ce am greșit?». A trebuit să fac chiuretaj și la a doua și imediat după eram la emisiune. După aceea mi-am făcut niște investigații mai serioase. Doctorița îmi spunea că de la 30 de ani, femeilor le scad șansele cu 50% să sămână însărcinate pe cale naturală. Uite că m-a ajutat Dumnezeu și acum e anul și copilul”, a mai spus Mirela Boureanu Vaida.

Sursă

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate