Mirela Vaida, mărturisiri incredibile: „Vreţi să ştiţi cum m-au fraierit ai mei?”

Mirela Vaida a povestit pe blogul său despre copiii ei, despre momentele prin care a trecut, alături de cei mici, la cumpărături.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Mirela Vaida a făcut mărturisiri amuzante pe blogul său. Prezentatoarea tv a povestit cum micuţii ei au reuşit să o ”fenteze” şi să le cumpere tot ce îşi doresc.

„Dragii mei prieteni şi colegi care aveţi copii, cum procedaţi când mergeţi într-un hypermarket cu copilul, în perioada asta a anului?? Vreţi să ştiţi cum m-au „fraierit” ai mei? Noi deja am sărbătorit Crăciunul…? Nu ştiu cum să procedez să nu mai cad în capcană lor!!!”, este întrebarea vedetei.

De asemenea, Mirela Vaida a mai notat pe blogul ei despre ”peripeţiile” prin care a trecut la magazin, dar şi despre modul în care a dat aproape 500 de lei pe produsele din magazin, în loc să dea...20 de lei, aşa cum s-a gândit iniţial.

”Ziceam că e o adevărată probă de foc să nu cedez!! Dar cine a zis că nu cedez zilnic??? Păi să vedeţi ce am păţit ieri cu copiii.. M-am dus să-i iau de la grădiniţă pe la oră 16, în graba mare, pentru că de la ora 17 Carla avea cursuri de înot la o piscină din apropiere. Evident că am plecat mai devreme, ca să avem timp să îi schimb, să găsesc lejer un loc de parcare, să ne tragem sufletul… în sfârşit! Am ajuns mai devreme cu vreo juma’ de oră şi pentru că în apropiere e un hypermarket, zic hai să-i iau repede şi să cumpăr un kil de clementine şi nişte lapte!! Atât!! Ţineţi minte pentru ce m-am dus, da? Pentru 1 kg de clementine şi 2 sticle de lapte! Cât ar fi trebuit să mă coste? Vreo 15 lei, cam aşa…? Merg să cumpăr, totuşi, clementinele şi laptele pentru care venisem şi mă întorc la ei… Când mă uit în coş….pfff!!!??‍  Plin de jucării, de căciuli cu reni, de seturi de maşinuţe, de pijamale cu Elsa, un costum de Crăciuniţă şi unul de Moş, corniţe cu reni şi muultă ciocolatăăăăă!!! Mooor! Ce fac acum? Cum le scot? Ajungem la casă… Copiii pun frumos pe bandă produsele, fiecare cu ce şi-a ales. Eram singurii din magazin care cumpăraseră tot raionul de sărbători..?. …”487 Ron, vă rog”! Cât? 487? Păi venisem să iau un kil de clementine şi nişte lapte. Maxim 20 ron ar fi costat… în juma de oră m-au facut copiii de 5 milioane?? Şi de Crăciun ce le mai iau? Cum să fac să nu „mă mai facă” la sentimente copiii ăştia? Am impresia că nu procedez bine făcându-le acum toate poftele şi că, la un moment dat, toate lucrurile astea se vor întoarce împotriva mea. Alex are dreptate. Pe de altă parte, cu bucuriile vârstei ăsteia nu ne vom mai întâlni. Şi îmi place să îi văd fericiţi, jucându-se cu maşinuţele ori dansând prin casă în pijamalele alea noi. Casa chiar are viaţă şi simt că se apropie Sărbătorile. Însă sunt atâţia copii care nu au nimic din ce au ai mei. Copii aceia sunt la fel de fericiţi, dar mai pregătiţi pentru viaţă, mai obişnuiţi cu nevoia şi mai responsabili!”, a scris Mirela Vaida pe blogul său. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate