Mirela Vaida, prima reacție după ce s-a spus că ea și Vulpița ar fi rude

Prezentatoarea TV a vorbit pentru prima dată despre legătura de sânge dintre ea și Vulpița.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Zilele trecute, o informație halucinantă a fost vehiculată în mediul online, în legătură cu prezentatoarea Mirela Vaida și...Vulpița, personajul rupt din peisajul vasluian și transformat peste noapte în prezență zilnică în emisiunea ei.
Nelson Mondialu a lansat zvonul potrivit căruia Vaida și Vulpița ar fi...verișoare! Iar astfel, justificându-se și insistența cu care cei de la emisiune o promovează pe Veronica de la Blăgești.

CUM A PETRECUT RAFAELO NOAPTEA după ce VULPIȚA i s-a OFERIT SUFLETEȘTE

Am intrat ca să vă zic ceva ce nu știe lumea. O să se afle, dar eu am aflat înainte. Supriza secolului 21. Știe tata Nelson Mondialu! Mirela Vaida, verișoară cu cine? Cu Veronica din Blăgești! Băi, oameni! Auziți aici! Mirela Vaida e neam cu Vulpița! Ați înțeles ce vreau să scot în evidență? Verișoare mai îndepărtate”, a spus Nelson Mondialu pe rețelele de socializare.

Mirela Vaida, prima declarație despre presupusa legătură de rudenie dintre ea și Vulpița

fara descriere

Nelson a adăugat că „sursele” lui sunt tot din Blăgești și așa a aflat că Mirela Vaida și Vulpița sunt rude. Mai mult decât atât, Nelson Mondialu susține că cele două seamănă.

„Se trage din neam, de cântăreț. Așteptăm să vedem când recunoști și tu. Am primit informații de la Blăgești!”, a încheiat Nelson.

Astăzi, prezentatoarea TV a deschis și acest subiect și a făcut primele declarații în acest sens:

fara descriere

"Lumea spune că suntem verișoare. Adevărul e că aș putea să-ți fiu mamă. Spune că semănăm (...) Nu avem legătură una cu cealaltă. Nu avem treabă, chiar dacă lumea încearcă să spună asta. Ne leagă patru luni de zile de viață în platou, dar nimic mai mult", a spus Vaida.

Cine este Vulpița

Vulpița sau Veronica Stegaru, pe numele ei real, este o tânără din satul Blăgești, județul Vaslui, care a cunoscut faima națională la începutul acestui an.

În urma unei escapade amoroase cu mai mulți tineri din sat, Veronica s-a apărat în fața soțului, spunând că ar fi fost "sechestrată" de tineri și în niciun caz episodul pătimaș nu a fost de comun acord. Povestea ei a făcut deliciul presei locale, iar ulterior s-a aflat că Vulpița a fost cea care gândise întreaga "escapadă".

Cazul a fost preluat de mai multe publicații, iar mai apoi, emisiunea prezentată de Mirela Vaida i-a transformat pe soții Stegaru în personaje cunoscute de toată țara. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate