Mirela Vaida, probleme cu copiii: „Din trei, doi sunt bolnavi!”

Mirela Vaida are probleme de sănătate cu copiii, motiv pentru care a făcut noapte albă seara trecută.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Mirela Vaida împacă extrem de bine și capra și varza, cum ar zice vorba românului. Mai exact, Mirela își face extrem de bine și meseria de prezentatoare, dar și pe cea de mamă. Și cu sezonul rece și-a făcut deja apariția, au început să apară și probelemele pentru micuții ei. Mai exact, doi din cei trei copii ai Mireli Vaida au răcit.


In articol:

Prezentatoarea este foarte apropiată de fanii ei de pe Instagram și a făcut mărturisirea în fața lor chiar cu câteva ore înainte să plece la muncă. Mirela Vaida s-a plâns în fața urmăritorilor că urmează o perioadă grea în viața ei, o periaodă în care nopțile vor fi mai lungi, pentru că va trebui să stea la căpătâiul copiiilor bolnavi.

„Din trei, doi sunt bolnavi! Tudor, cel mai mic și mai afectat! Of, încep nopțile lungi! Bun venit, toamnă!! 🍂🙈🍁🙏”, a fost mesajul publicat de Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care-și ține mezinul, vizibil afectat, în brațe.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Imediat de la publicarea mesajului, Mirela Vaida a primit foarte multe comentarii cu sfaturi de la mămici, despre cum ar putea să-i trataze de răceală pe cei mici într-un timp cât mai scurt.

Mirela Vaida face nopți albe din cauza copiilor. Cum și-a făcut apariția în studioul emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida a avut o noapte albă, dar cu toate acestea, voia bună nu i-a dispărut de pe chip. Ajunsă în studoiul emisiunii pe care o prezintă, Mirela Vaida s-a filmat în timp ce se distra de minune pe un scaun rotativ. Însă distracția s-a terminat pentru ea când la un moment dat cineva a aprins lumina, moment sensibil pentru ochii ei obosiți.

„A aprins lumina cineva, stingeți lumina că sunt sensibilă din cauza copiilor bolnavi. Nu am dormit, se vede? Nu se vede că de aia avem machioze profesioniste”, a spus Mirela Vaida mai în glumă mai în serios pe InstaStory. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lovitură pentru soții Vulpița Veronica si Viorel Stegaru! Rămân fără bani

Mirela Vaida, primele reacții după ce a mers să voteze alături de întreaga familie: ”Mai greu azi..”

Uluitor! Cât câștigă un angajat Glovo? Sume impresionante încasate de livratorii de mâncare

Mirela Vaida, inclusă în „Top 100 de femei de succes”, iar fanii o acuză că totul a fost realizat pe spatele Vulpiței și al lui Viorel

Vulpița din Blăgești se gândește la reîntoarcerea în televiziune? Ce mesaj le-a transmis fanilor: „Vă e dor?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies