Mirela Vaida sare în apărarea soților Stegaru! Cum răspunde celebra prezentatoare tv tuturor criticilor: „Vulpița şi Viorel au fost un fenomen!”

Mirela Vaida a vorbit despre impactul și criticile pe care povestea soților Stegaru le-a creat.

mirela vaida
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

 

Veronica, alias Vulpița, și Viorel Stegaru au ajuns unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din România, într-un timp foarte scurt. Povestea celor doi soți din Blăgești a ajuns cunoscută prin intermediul emisiunii Mirelei Vaida. Telepectatorii au putut urmări evoluția acestor oameni necunoscuți dintr-un sat din județul Vaslui și modul cum au devenit vedete peste noapte.

Mediatizarea celor doi soți a fost una extrem de criticată în mediul online.

Serialul soților Stegaru a fost atît de blamat, încât telespectatorii și-au pus întrebarea de ce Mirela Vaida continuă să-i aducă în emisiune. Celebra prezentatoare tv a răspuns tuturor criticior din ultima perioadă, în contextul în care Vulpița și Viorel au anunțat că se vor întoarce pe micile ecrane. La rândul ei, Mirela Vaida îi critică pe cei care critică emisiunea, dar continuă să o urmărească în fiecare zi.

Citeste si: Vulpiţa a făcut anunţul! Ea şi Viorel se întorc pe micile ecrane: ”Nu am vești bune”

„Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent? Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest

subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți?”, a declarat Mirela Vaida.

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

vulpita si viorel
Vulpița și Viorel se întorc la televizor[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida îi numește pe Vulpița și Viorel „un fenomen”

Celebra prezentatoare tv a mai adăugat că soții Stegaru au reprezentat un fenomen în cadrul emisiunii, poate chiar în televiziunea românească. Ei au reprezentat un cuplu atipic pentru viața de televiziune, însă sunt exemplul perfect al unui cuplu desprins din viața reală

„El (n. red. Publicul) n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo.

Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen. Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale”, a mai spus Mirela Vaida, într-un interviu.

După câteva luni în care s-au întors în Blăgeși, Viorel și Vulpița n-au putut sta deoparte de viața de la București. Cei doi soți au anunțat că se vor întoarce împreună în emisiunea Mirelei Vaida. Mai mult decât atât, Vulpița a declarat că nu aduce vești bune.

Sursă: Viva

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bia Khalifa a încins internetul! Blondina a apărut goală pușcă pe Instagram, iar fanii au luat-o razna

Cea supranumită „regina TikTok-ului” a dat-o la întors! Alexandra Bodi îl vrea înapoi pe Ionuț, după ce l-a făcut cu ou și cu oțet pe internet!

Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu de la Survivor România, primele declarații despre accidentarea acestuia: „Să vină acasă întreg”

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Ion Țiriac a dat marea lovitură! Magnatul face revoluţie în România

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Biden, avertizat că îndreaptă SUA spre catastrofă. Profeția eminenței cenușii a politicii americane

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies