Mirela Vaida sare în apărarea soților Stegaru! Cum răspunde celebra prezentatoare tv tuturor criticilor: „Vulpița şi Viorel au fost un fenomen!”

Mirela Vaida a vorbit despre impactul și criticile pe care povestea soților Stegaru le-a creat.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

Mirela Vaida a vorbit despre impactul și criticile pe care povestea soților Stegaru le-a creat.

 


In articol:

Veronica, alias Vulpița, și Viorel Stegaru au ajuns unul dintre cele mai cunoscute și controversate cupluri din România, într-un timp foarte scurt. Povestea celor doi soți din Blăgești a ajuns cunoscută prin intermediul emisiunii Mirelei Vaida. Telepectatorii au putut urmări evoluția acestor oameni necunoscuți dintr-un sat din județul Vaslui și modul cum au devenit vedete peste noapte. Mediatizarea celor doi soți a fost una extrem de criticată în mediul online.

Serialul soților Stegaru a fost atît de blamat, încât telespectatorii și-au pus întrebarea de ce Mirela Vaida continuă să-i aducă în emisiune. Celebra prezentatoare tv a răspuns tuturor criticior din ultima perioadă, în contextul în care Vulpița și Viorel au anunțat că se vor întoarce pe micile ecrane. La rândul ei, Mirela Vaida îi critică pe cei care critică emisiunea, dar continuă să o urmărească în fiecare zi.

Citeste si: Vulpiţa a făcut anunţul! Ea şi Viorel se întorc pe micile ecrane: ”Nu am vești bune”

„Valul de hate venea odată cu audiența foarte mare pe care a făcut-o acest subiect şi mi-am dat seama că oamenii nu sunt sinceri. Tu nu ai cum să critici în fiecare zi subiectul, dacă nu îl urmăreşti, şi atunci întrebarea este: de ce îl urmăreşti? Pentru că te intrigă ceea ce vezi? Pentru că nu te lasă indiferent? Şi atunci cum mă faci pe mine, producător, realizator sau prezentator de televiziune, să mă opresc cu acest subiect, când ştiu că ție îți place să te uiți?”, a declarat Mirela Vaida.

Citeste si: Vulpița, amenințată cu moartea?! „Nu mai vreau sa stau aici” - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

vulpita si viorel
Vulpița și Viorel se întorc la televizor[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida îi numește pe Vulpița și Viorel „un fenomen”

Celebra prezentatoare tv a mai adăugat că soții Stegaru au reprezentat un fenomen în cadrul emisiunii, poate chiar în televiziunea românească. Ei au reprezentat un cuplu atipic pentru viața de televiziune, însă sunt exemplul perfect al unui cuplu desprins din viața reală

„El (n. red. Publicul) n-are decât să te blameze, să te judece, dar dacă el nu schimbă canalul, înseamnă că el te vrea acolo. Aşa că mă ridic deasupra acestor critici şi voi spune că da, Vulpița şi Viorel au fost un fenomen. Astfel de personaje au făcut deliciul publicului, pentru că ei vin cu poveşti desprinse din viața reală, indiferent de studiile, educația, oraşul din care vin şi multe alte criterii sociale, economice şi intelectuale”, a mai spus Mirela Vaida, într-un interviu.

După câteva luni în care s-au întors în Blăgeși, Viorel și Vulpița n-au putut sta deoparte de viața de la București. Cei doi soți au anunțat că se vor întoarce împreună în emisiunea Mirelei Vaida. Mai mult decât atât, Vulpița a declarat că nu aduce vești bune.

Sursă: Viva

 

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Prognoza meteo ANM de Crăciun în România! Meteorologii dau o veste cruntă. Ce vor păţi românii de sărbători

Alimentul din Biblie care întărește tot organismul: Are beneficii uluitoare și poate fi cumpărat din orice supermarket

Nelson Mondialu aruncă bomba anului: “O sa fiu tată de fete! Oconașa e gravidă!”

Alexandra și Ionuț Bodi, amenințați cu moartea: ”Am depus plângere, mi-e frică să mai dorm seara”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies