Mirela Vaida şi-a anunţat retragerea din proiect! "Nu e cazul să forţez"

Mirela Boureanu Vaida este însărcinată pentru a treia oară, motiv pentru care s-a gândit că ar fi bine să îşi reorganizeze programul.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Mirela Vaida are un program foarte încărcat, aşa că a hotărât să renunţe la rolul ei din musical-ul Mamma Mia. Mămică a doi copii şi cu al treilea pe drum, prezentatoare de televiziune, Vaida a considerat că nu e cazul să se aglomereze foarte mult şi să îşi pună în pericol sarcina.

„E mult de dansat, sunt multe coregrafii sus, pe braţele balerinilor sau chiar pe scară, pe o scară normală, portabilă, mult dans, multe mişcări cu viteză, nu cred că e cazul să forţez.

Din luna a şasea, nu am vrut nici eu şi nici producătorii să ne asumăm vreun risc, m-am retras, fac o pauză până după naştere. Musicalul se mai joacă la Craiova în ajun de Crăciun, la sfârşit de an la Sala Palatului şi o să mai aibă turnee prin ţară anul viitor. Cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase nu iau pauză decât poate prin martie-aprilie, când o să intru în prenatal. Acolo nu e atât de solicitant, cânt cu plăcere, ce simt, ce vreau, ce vrea să audă publicul, mă adaptez de la un spectacol la altul, aşa că la Revistă mă mai găsiţi”, a declarat Mirela Vaida pentru Libertatea.

Mirela Vaida şi Loredana jucau amândouă acelaşi rol în Mamma Mia. Cum Mirela a ales să se retragă, în toate reprezentaţiile rămase va apărea doar Lory.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum a apărut Andreea Bănică în emisiunea lui Teo Trandafir! Ce a purtat artista?

Ce au făcut romii după ce au primit 1.500 de euro de la statul italian ca să plece din Roma

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Sâmbătă 23 Ianuarie 2021: Gemenii încep un proiect de pe urma căruia vor avea multe de câștigat

Nu mai cumpărați aceste măști! Alertă de ultimă oră. Nu sunt bune de nimic. Ce scrie pe ambalaj

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Cât l-a costat „curiozitatea” pe un traficant de droguri! Cazul pare rupt dintr-un film

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies