Mirela Zeta are planuri mari pentru 2014! Ce si-a propus actrita e chiar WOW

Actrita de la Mondenii isi face planuri mari pentru anul viitor. Mirela Zeta si-a propus sa isi indeplineasca dorinte mai vechi, dar foarte indraznete.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere“Nu prea îmi plac listele, dar dacă ar fi să fie o listă mi-aş dori un private jet şi o insulă cu căldura inclusă. Realist vorbind îmi doresc doar insula! Glumesc. Îmi doresc să îmi fac meseria şi să mă bucur. Devine din ce în ce mai greu când te uiţi în jur şi vezi nemulţumire peste tot. Dar, capul sus în 2014!”, a spus Mirela Zeta pentru protvmagazin.ro.

Mirela si-a adus aminte de copilarie si de cum il pandea, impreuna cu fratele ei, pe Mos Craciun. “Cea mai dragă este aceea când m-am hotărât să îl prind pe Moş Crăciun la pom punând cadourile. Aşa că, împreună cu fratele meu am găsit soluţia cea mai bună: punem ceasul sa sune la ora 12 logic. Zis şi făcut! Am adormit cu gândul că în noaptea aceea îl vom vedea pe Moşu’ şi eram atât de fericiţi la gândul că îl vom prinde încât am dormit buştean până dimineaţă. Cadourile erau deja sub brad”, a mai declarat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate