Misterul bolii de care suferea Ion Caramitru! Acum câteva luni, fiul actorului a apelat la o firmă care vinde dispozitive pentru problemele respiratorii! Directorul TNB era vaccinat anti-COVID! EXCLUSIV

Moartea lui Ion Caramitru reprezintă o lovitură grea pentru lumea teatrului din România însă ridică și unele semne de întrebare legate de modul în care marele actor s-a infectat și despre evoluția ulterioară a bolii.

Ion Caramitru
Ion Caramitru a murit duminică
Autor: Radu Constantin

In articol:

Ion Caramitru, personalitate marcantă în lumea teatrului din ultimii 30 de ani, s-a stins din viață duminică, 5 septembrie, după aproape o lună de spitalizare din cauza unor probleme medicale pe care actorul le-a acuzat în cursul lunii august.

Informațiile din partea familiei sau a medicilor legate de starea de sănătate a fostului ministru al culturii au fost aproape inexistente, însă în presă au apărut ipoteze legate de infectarea cu un stafilococ pe care acesta a suferit-o la un moment dat sau de o infecție în sânge.

De ce a murit Ion Caramitru?

După moartea lui Caramitru, s-a scris că actorul contactase o infecție intraspitalicească, ”clostridium difficile”, care i-ar fi provocat moartea și lui Bogdan Stanoevici. Acesta suferea însă de COVID-19, spre deosebire de Ion Caramitru, care se vaccinase încă de la începutul acestui an, atunci când a afirmat că ”cine nu se vaccinează este lipsit de logică”.

Despre internarea lui Caramitru s-a aflat la începutul lunii august, când actorul nu a mai putut ajunge la un eveniment de la Iași.

„Domnul Caramitru, din păcate, nu vreau să cred că suntem năpăstuiți de soartă, nu va putea face deplasarea la Iași.

Este internat la spital în acest moment, la București. E în revenire, e în investigații medicale. Îi pare foarte rău de ceea ce se întâmplă. El va fi internat în următoarele patru zile. Nu va putea face o deplasare la Iași. Toată lumea este optimistă și bucuroasă pentru că nu este ceva grav. Nu este Covid-19 și nu sunt alte probleme”, spunea atunci Andrei Giurgia, președintele ARTIS, organizatorul „Serilor Filmului Românesc” de la Iași.

Cineva din familia actorului avea nevoie de un aparat să poată respira

WOWbiz.ro a aflat că Ștefan Caramitru, fiul actorului, a achiziționat un dispozitiv medical de la o companie internațională care comercializează aparatură destinată pacienților cu probleme respiratorii aflați la domiciliu. Este vorba de dispozitive pentru oxigenoterapie, ventilație non-invazivă și pentru sindromul apnee în somn. Întâmplător sau nu, ventilația non-invazivă și oxingenoterapia se folosesc și ca suport și pentru pacienții adulți diagnosticați cu COVID-19, în afara secțiilor ATI conform unui protocol emis de Ministerul Sănătății pe 1 iulie 2021 și

publicat în Monitorul Oficial din 5 iulie 2021.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Citeste si: Doliu în folclorul românesc. Ioan Cobâlă, dirijor al Orchestrei Rapsozii Botoșanilor, s-a stins din viață la 74 de ani

Pe 22 aprilie 2021, compania i-a dat în judecată pe Ștefan Caramitru și soția acestuia, Alina Alexandra Băncilă, obiectul procesului fiind ”obligația de a face”. Primul termen al procesului va avea loc pe 12 octombrie. Nu se știe însă dacă cei doi au semnat un contract cu firma respectivă pentru o problemă de sănătate a lui Ion Caramitru sau a unui alt membru al familiei. Cert este că despre actor nu se știa să sufere de vreo boală înainte de intrenarea de luna trecută.

Caramitru, tratat cu antibiotice

Ion Caramitru
Ion Caramitru contactase un stafilococ

„Ce înțeleg că s-a petrecut ține puțin de un scenariu cu care sigur s-au confruntat și alte persoane, fiindcă nu e vorba totuși de o noutate absolută. Pur și simplu, Ion Caramitru a intrat în contact cu un stafiloc, într-un anume moment, iar această bacterie a dorit exact acum să-i dea atâta bătaie de cap.

Citeste si: Ce averi au lăsat în urmă Ivan Patzaichin și Ion Caramitru

În plus, pare că a fost și foarte puternică, fiindcă după tot felul de analize și un tratament constant cu antibiotice, ea încă pare că are un cuvânt greu de spus!”, a declarant Ion Onisei directorul general adjunct al Teatrului Național București, cu o săptămână în urmă. Acesta dezvăluia la vremea respectivă că ține legătura telefonic cu Ion Caramitru.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Caramitru. Ce i-au găsit medicii în sânge?

Ion Caramitru a murit la 79 de ani. Care au fost cele mai memorabile replici ale actorului

Marius Manole, sub tirul întrebăririlor la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Aveți probleme cu alcoolul?”

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Apocalipsa nucleară e aici! Războiul Global care va distruge totul: Nu va cruța nimic

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies