Misterul dispariției fostului soț al Israelei! Liviu s-a întors în țară, în secret și s-a ascuns într-un sat de lângă Călărași, unde crește animale! EXCLUSIV

Liviu Arteni, fostul soț al celebrei Israela Vodovoz, a dispărut pur și simplu după moartea milionarei. Noi am reușit să aflăm unde se ascunde bărbatul.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Cuplul Israela Vodovoz – Liviu Arteni a fost unul extrem de mediatizat cu ceva ani în urmă, mai ales datorită diferenței de vârstă dintre cei doi, de aproape 30 de ani. Fosta balerină a ales un băiat de condiție modestă, l-a luat de bărbat în 2008 și i-a dat pe mână o sumă uriașă.

În final, el nu a mai suportat-o pe bătrână, a agresat-o și apoi a plecat de acasă. La câteva luni, femeia a murit iar Liviu s-a făcut nevăzut.

Liviu s-a mutat la țară și crește animale

În ultimii trei ani, de la moartea Israelei încoace, Liviu parcă a intrat în pământ. El a refuzat să mai vorbească cu prietenii pe conturile de socializare iar după scandalul legat de moștenirea femeii s-a făcut nevăzut. S-a spus despre el că a plecat în Anglia și chiar că s-a recăsătorit.

Liviu Arteni
Liviu Arteni s-a schimat enorm de la moartea soției sale

Citeste si: Adevarul despre cum a facut bani "vaduvul" Israelei in Germania! Multi au crezut ca Liviu e milionar, realitatea e cu totul alta| EXCLUSIV

WOWbiz.ro a aflat că Liviu Arteni s-a întors de câțiva ani în țară și locuiește într-o localitate din apropierea orașului Călărași.

Liviu și-a construit o casă pe două nivele în comuna Dorobanțu, județul Călărași și are o mică fermă, din care se și întreține. Vecinii spun că Liviu e un tip muncitor, care își vede de animalele lui, doar că este destul de retras și nu prea îi place să socializeze. În plus, el nu mai poartă părul lung, așa cum o făcea odinioară, de aceea e mai greu de recunoscut.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Povestea dramatică a lui Liviu Arteni, fostul soț al Israelei. A ajuns să locuiască în stradă. Ce a făcut cu averea de milioane de euro

Terenurile din Călărași, primite de la Israela

Liviu Arteni nu a ales întâmplător să se retragă la Dorobanțu. Deși el nu s-a ales cu nimic după moartea Israelei, care a lăsat prin testament toată averea copiilor ei, Liviu a beneficiat totuși de patru terenuri agricole în Călărași, trecute de Israela pe numele lui atunci când trăia. El a vândut două dintre acestea și a mai rămas cu alte două: unul în Dorobanțu și altul în satul învecinat, Vărăști. 

Israela și Liviu
Israela și Liviu s-au despărțit urât

Liviu Arteni nu s-a căsătorit, după moartea Israelei, deși au existat informații că și-ar fi refăcut viața cu o altă femeie. După ce a părăsit-o pe Israela, el a locuit o vreme la un cămin din Bacău, după care a plecat în Anglia și apoi în Spania, la Alicante. Moartea Israelei l-a dărâmat pur și simplu pe Liviu, care a trăit mult timp plin de remușcări că a lăsat-o singură pe femeie în ultimele clipe ale vieții.

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scene emotionante cu Liviu Arteni. A mers la apartamentul Israelei si ce a facut la usa este tulburator

Totusi, cati ani avea Israela? Imagini fabuloase cu aceasta pe scena cu Toto Cutugno, in 1993!

Sotul Israelei Vodovoz a cerut autorizatie sa isi construiasca vila cu mansarda! A folosit Liviu Arteni banii Israelei?

4 zodii trebuie să fie atente mâine. Astrele îi atenționează

UNGURII au dat marea lovitură în TRANSILVANIA! Anunțul venit chiar acum de la Budapesta

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Anunț important pentru cei care călătoresc! Schimbări la serviciile de pașapoarte

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies