Vedete

Misty a nascut in mare secret o fetita! Nimeni nu se astepta ca iubita lui Keo sa o aduca pe lume pe micuta asa de devreme EXCLUSIV

Misty a nascut in mare secret! Frumoasa cantareata a adus pe lume o fetita frumoasa si sanatoasa, la o clinica privata din Capitala!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu, Gabriela Grigoriev


Misty a nascut in mare secret o fetita! Nimeni nu se astepta ca iubita lui Keo sa o aduca pe lume pe micuta asa de devreme EXCLUSIVicon photo

Bucurie mare in viata cuplului Misty-Keo! In urma cu putin timp, cei doi au devenit parinti pentru prima data! Frumoasa blonda a nascut in mare secret, asa cum de altfel si-a tinut si sarcina, iar, in acest moment, se considera cea mai fericita femeie din lume.

Surse din preajma cuplului sustin ca Alexandra Pavel a ajuns la un spital privat din Bucuresti in perioada Sarbatorilor de Iarna si, la scurt timp dupa internare, a si fost bagata in sala de nasteri pentru a i se face o cezariana!

“Pe 27 decembrie, Misty a adus pe lume o fetita dupa aproximativ doua ore de stat in sala de operatii! La nastere, micuta a primit nota 10 din partea doctorilor, a cantarit 3,010 kilograme si a masurat 50 de centimetri! Parintii au cerut discretie maxima din partea cadrelor medicale!

Drept dovada, in vizita la proaspata mamica, au avut acces doar rude de gradul I, pe care le numeri pe degetele de la o mana! Cele doua s-au simtit foarte bine in spital, cantareata s-a refacut rapid, asa ca au fost externate, conform procedurii, dupa cateva zile”, au dezvaluit, pentru WOWbiz.ro, surse de incredere, care au dorit sa isi pastreze anonimatul!

Contactata telefonic, Misty a confirmat ca a devenit mama, insa nu a dorit sa ofere mai multe detalii pe marginea acestui subiect!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune