Mituri despre mărirea buzelor cu acid hialuronic

Mărirea buzelor prin injectarea cu acid hialuronic a devenit o procedura din ce în ce mai căutată în întreagă lume. La pachet cu această faima, au apărut și extrem de multe mituri care planează în jurul acestei proceduri.

Distribuie pe:

Cine nu își dorește să aibă niște buze mai conturate, mai pline și mai seducătoare? Din păcate, foarte multe persoane evita să apeleze la augmentarea buzelor cu acid hialuronic din cauza miturilor care există despre procedura.

 

Specialiștii Clinicii DermaCare ne-au vorbit despre câteva dintre cele mai întâlnite mituri;

Mărirea buzelor cu acid hialuronic le oferă un aspect de “bot de rată”

Probabil cel mai întâlnit mit atunci când vine vorba de injectarea buzelor cu acid hialuronic și asta din cauza unor cazuri mai puțîn fericite, în care nu vorbim de un efect advers, ci de o injectare exagerată.

Injectarile cu acid hialuronic sunt menite să recontureze și să redefinească aspectul și formă naturală a buzelor, iar un medic bun va injecta cantități mici de acid hialuronic, în mai multe ședințe, efectuate la distanță de timp, astfel încât rezultatul să fie unul controlat și cât se poate de natural.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Au existat însă cazuri în care buzele au fost injectate în mod exagerat, la cererea pacientului, sau cazuri în care medicul nu a stăpânit tehnicile de injectare.

Din fericire, în 2019, tehnicile de injectare a acidului hialuronic au evoluat, iar medicii au căpătat suficientă experiență în ceea ce privește această procedura, astfel încât “botul de rată” nu mai trebuie să fie un motiv de îngrijorare pentru niciun pacient care se gândește să apeleze la această intervenție.

Mărirea buzelor cu acid hialuronic este o procedura permanentă 

Din punct de vedere chimic, acidul hialuronic este o moleculă compusă în mare parte din zaharuri (polizaharidă), care se găsește în mod normal în țesutul conjunctiv al organismului și în piele și pe care organismul nostru îl reabsoarbe după o perioada de timp.

Așadar, efectul obținut în urmă injectării buzelor cu acid hialuronic este temporar și durează între 3 și 12 luni, în funcție de capacitatea naturală a fiecăruia de a produce acid hialuronic propriu, de gradul de hidratare sau de metabolismul persoanei. De menţionat însă este faptul că acidul hialuronic este biodegradabil 100%.

Injectarea buzelor cu acid hialuronic este extrem de dureroasă

Nimic mai neadevărat! Procedura de augmentare a buzelor prin injectarea acidului hialuronic se face cu ajutorul unui anestezic local, care va amorti zona tratată și va face că durerea să nu fie resimțită de către pacient.

Mai mult, tehnicile de injectare au evoluat atât de mult, încât durerea, riscurile și efectele adverse ale unei astfel de intervenții au devenit aproape inexistente.

Așadar, dacă aceste mituri au fost motivele pentru care nu ai apelat la o astfel de intervenție până acum, știi deja că nu ai motive de îngrijorare.

Medicii DermaCare au o experiență vastă în ceea ce privește orice procedura de injectare și te așteaptă la o consultație gratuită pentru că tu să obții buzele pe care mereu ți le-ai dorit.

 

Galerie foto 
Citește și:

Veste bună pentru români! Izolarea pentru persoanele care vin din străinătate va putea fi înlocuită cu test COVID-19!

Accident în Covasna! Trei persoane s-au stins din viață, iar alte două sunt în stare gravă

VIDEO | Un român a murit la volan, într-un accident cauzat de lipsa de atenție a unui italian

Un tânăr din București a furat 11 tablete destinate copiilor din sediul unei primării! Bărbatul a amanetat dispozitivele furate

12 români au fost implicați într-un accident teribil pe șoselele din Franța: șoferul a adormit la volan, iar acum o fetiță de 10 ani riscă să-și piardă o mână

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies