Moarte suspectă într-un spital din Iași! Rudele bărbatului fac acuzații grave: „A plecat pe picioare și s-a întors în sicriu”

Un bărbat de 36 de ani a murit la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a trecut prin mai multe operații.

barbat decedat
Luciano Savioli a murit pe data de 30 martie, în Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi[Sursa foto: Carmena Moise]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Luciano Savioli, un bărbat de 36 de ani din comuna Greci, Tulcea, a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi pe data de 5 martie. Bărbatul suferea de rombocitopenie idiopatică, adică un număr scăzut al trombocitelor. În utma ultimelor sale verificări, bărbatul a aflat că suferă de splenomegalie şi s-a decis să facă o operaţie de splenectomie, de extirpare a splinei.

Luciano a făcut un test COVID-19 în momentul internării, care a ieșit pozitiv. El a stat 14 zile în carantină la Secţia de Hematologie, însă rudele bărbatului au mărturisit că nu avea niciun simptom al virusului, iar la următoarele teste făcute după o săptămână au ieşit negativ. După ce a ieșit din cele două săptămâni de carantină, Luciano a fost supus mai multor operații care au ridicat multe semne de întrebare familiei.

barbat decedat
Fotografie folosită cu scop ilustrativ[Sursa foto: PixaBay]

Luciano a trecut prin cinci operații în doar opt zile

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost operat de splenectomie pe data de 23 martie. A doua zi, Luciano le-a spus celor dragi că se simte foarte rău, motiv pentru care a fost operat din nou pe data de 25 martie, din cauza unei hemoragii interne. Logodinica bărbatului a mărturisit că nu a fost ținută la curent cu starea iubitului ei.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

„Am încercat să iau legătura cu cei de la ATI, la indicaţia logodnicului meu, pentru a putea afla detalii despre situaţia de după operaţie, dar până după-amiază, la ora 14.00 nu am găsit pe nimeni dispus să-mi ofere vreo informaţie.

Am reuşit să luăm legătura cu medicul curant hematolog, medic ce ne-a asigurat că totul este sub control şi ne-a cerut să nu-l deranjăm pe medicul chirurg”, a declarat Carmena Moise, logodnica lui Luciano Savioli.

Citeste si: Tatăl din Galați, bănuit că și-a lovit bebelușul, neagă acuzațiile: ”Eu par un om care să bată un copil?”

Pe data de 30 martie, familia lui Luciano a fost anunțată că bărbatul se află în stare gravă și urmează să fie operat pentru a cincea oară.

În jurul orei 17:20, Luciano Savioli a murit, iar raportul preliminar arată că bărbatul s-a stins din viață din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorie acută, purpură trombo-citopenică şi menatomul peritonial post operator. Atunci când mai avea o oră de trăit, sora şi logodnica pacientului au obţinut permisiunea de a-l vedea pentru ultima dată.

„A plecat pe picioare, cu maşina, vineri, din Greci şi s-a întors în sicriu. Nu s-a discutat serios cu el în ceea ce priveşte această operaţie, nu i s-a spus niciodată că ar putea muri, iar noi primeam asigurări după fiecare operaţie că totul este în regulă. <>, asta îi spunea medicul hematolog”, a mai spus logodnica pacientului.

Rudele lui bărbatului de 36 de ani sunt revoltate pe cadrele medicale din iași și speră să afle ce s-a întâmplat cu Luciano. Poliţia din Iaşi a deschis o anchetă în care va investiga moartea pacientului. Mai mult decât atât, rudele au depus plângere şi la Colegiul Medicilor Iaşi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O partidă de amor s-a transformat într-o crimă! O femeie a murit asfixiată, după ce partenerul a adormit

Un tânăr de 20 de ani, decapitat de familie din cauza orientării lui sexuale. L-au ucis fără regrete, considerând că este un act de onoare

Noi detalii înfricoșătoare despre moartea psihologului Cristian Petrescu! A lăsat în urmă un bilet de adio

Horoscop Zilnic Marți 15 Iunie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Poți rămâne FĂRĂ BANII DE PE CARD! Băncile au anunțat ce este total obligatoriu să facem

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

S-au aflat toate efectele Pfizer. Un expert rupe tăcerea. Toți cei care s-au vaccinat trebuie să știe

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies