Moarte tragică pentru un bărbat de 31 de ani, din Constanța. A fost zdrobit de malaxorul unui utilaj tehnologic

Moarte tragică pentru un tânâr din Constanța, care a sfârșit sub malaxorul unui utilaj.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Bărbatul și-a găsit tragicul sfârșit liuni seara, în localitatea Independența din județul Constanța. 

Citeste si: Loredana Groza, mai sexy la 50 de ani decât în timpul când se dezbrăca pentru ”A doua cădere a Constantinopolului”

Citeste si: Farsa la 112: Un anonim a anuntat ca sunt opt morti descoperiti in remorca frigorifica a unui TIR, in apropiere de Timisoara

Citeste si: Cine este fostul iubit al Deei de la Puterea Dragostei, mort într-un cumplit accident! Concurenta a publicat pimele declarații despre moartea lui

Moarte tragică pentru un bărbat de 31 de ani, din Constanța. A fost zdrobit de malaxorul unui utilaj tehnologic

Incidentul s-a petrecut la ferma unui cunsocut. Tânărul de 31 de ani îl ajuta pe fermier să taie niște baloți de de fân. 

Bărbatul se afla pe o scară, la utilajul respectiv, care are rolul de a tăia baloții de fân, iar la un moment dat a căzut de pe scară. 

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, conform Constanța 100%.

Din nefericire, medicii ajunşi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 31 de ani, acesta fiind declarat decedat.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate