Moartea vine cu metroul! "Dristor", statia blestemata! O istorie a celor mai grave incidente din subteranul bucurestean

Trei incidente majore au precedat tragedia de la statia de metrou Dristor, in care o femeie a murit dupa ce a fost aruncata pe linie.

Autor: Radu Constantin

Statia „Dristor” are o traditie neagra in ceea ce priveste incidentele care au implicat persoane lovite sau ucise de metrou. Acestea au precedat cel mai grav accident din istoria metroului din Romania: acela in care craioveanca Magdalena Serban a impins-o in fata garniturii de tren pe tanara Alina Ciucu.  (Citeste si: Ce a patit ucigasa de la metrou, in prima noapte de arest)

In 2005,  o tanara a fost decapitata de metrou intre statiile Piata Muncii  si Dristor 2. Femeia avea 28 de ani, era studenta la ASE si se pare ca a vrut sa-si ia viata. Femeia a patruns in tunel si a asteptat metroul. Mecanicul a vazut-o tarziu si nu a mai avut timp pentru manevrele de oprire.

In octombrie 2012, o femeie s-a aruncat in fata metroului in statia de metrou Dristor 1. Ea a supravietuit ca prin miracol si a fost dusa la spital, unde s-a descopeirt ca are doar o fractura de tibie.

In 2014, un barbat a fost ranit destul de grav de un metrou, in statia Dristor 1. Initial, s-a crezut ca acesta a fost agatat de garnitura, insa ulterior s-a descoperit ca tanarul de 30 de ani a incercat sa se sinucida. El a scapat, totusi, cu viata, insa s-a ales cu fracturi la ambele picioare si la un brat.

Un alt incident a avut loc in 2016, actunci cand un vagon a deraiat in apropiere de statia Dristor 2.

Nu s-au inregistrat victime, iar calatorii au fost evacuati prin tunel.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies