Mobilă pentru relaxare

Te-a prins vara încă neplecat pe la mare sau pe la munte? Ți s-au anulat planurile sau pur și simplu ai zis tu că e mai bine să rămâi pe acasă. Adevărul e că un concediu nu trebuie să fie mereu încărcat de vizite și agitație.

Poate însemna o perioadă de relaxare în care îți cumperi niște cărți noi și te bucuri de timpul liber și de toate lucrurile pe care ai putea să le faci, dar nu ai timp de ele în perioadele de muncă intensă. Venim noi cu o recomandare și îți amintim că poți cumpăra mobilă în rate.

Așadar, să presupunem că ești în concediu, sau urmează să fii, și nu prea ți-ai planificat nimic.

Tot ce știi e că vrei să te odihnești. Și e de înțeles, viața cotidiană poate deveni foarte obositoare într-un mod atât de gradual, încât nici nu știm când am ajuns să ne simțim epuizați. Uneori, paradoxal, putem avea zile în care ne simțim plini de energie, ca și cum nici n-am avea prea multă nevoie de somn, și în următoarea zi să vedem cum oboseala reapare.

Citeste si: Cum și-a dat seama Monica Anghel că e infectată cu Covid, deși avea vaccinul făcut?- bzi.ro

Atunci când te gândești în avans la un astfel de concediu de odihnă, e posibil să fii tentat să zici că nu o să faci absolut nimic – că o să stai și atât. E bună și această opțiune, uneori chiar avem nevoie de asta. Însă pentru cât timp totuși? Pentru că s-ar putea să intervină plictiseala și, odată cu ea, să începi să te simți stresat fără ca vreun factor de stres să existe cu adevărat.

Și astfel să treacă timpul și să revii cam la fel de agitat la muncă după perioada de concediu.

Înțelegând că ar fi bine să te preocupi cu ceva relaxant, ai putea îmbina utilul cu plăcutul. Ce ți-am propune noi să faci? E simplu – alege niște mobilă și asambleaz-o. E la fel de interesant și plăcut ca atunci când completezi un puzzle, doar că în această situație rămâi la final cu un obiect de mobilier care îți poate prinde bine în casă.

Gândește-te: despachetezi totul, te îmbraci cu niște haine lejere, pui muzică și începi să pui piesele cap la cap, sperăm, conform instrucțiunilor.

Ar putea fi o măsuță de cafea, ar putea fi o bibliotecă. Nimic complicat, dar ceva ce va rămâne al tău și te va și relaxa în acest proces. Și ca achiziția să fie lejeră, folosește un card bun precum CardAvantaj pentru a cumpăra mobila!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Sfântul Voievod Neagoe Basarab. Cea mai importantă rugăciune care se citește pe 26 septembrie 2021

Horoscopul zilei, 26 septembrie 2021. Un nativ este trădat de o persoană apropiată

Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie 2021! Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, despre ce ne rezervă astrele în această săptămână

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Anamaria Prodan apelează la ajutorul divin. Cum vrea să-l aducă pe Reghecampf acasă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies