Mocanu de la Puterea dragostei a fost în Germania cu Jador și DeSanto! Bogdan a luat microfonul și ce a urmat a făcut tot clubul să îi aclame numele și să aplaude

Puterea dragostei: Mocanu, în Germania cu Jador! Ce a zis la microfon

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Mocanu de la Puterea dragostei a fost în weekend în Germania cu Jador și DeSanto. Bun prieten cu Jador, Bogdan Mocanu îl însoțește la cântări și evenimente și face show pe oriunde merge.

Puterea dragostei: Mocanu, în Germania cu Jador! Ce a zis la microfon

În deschiderea concertului de la Stuttgart, înainte ca Jador să înceapă programul obișnuit, Bogdan Mocanu a fost prezentat în club.

fara descriere

"Bogdan Mocanu! Câteva cuvinte pentru fanii tăi?", a spus prezentatorul evenimentului organizat într-un club din Stuttgart în care au venit foarte mulți români.

fara descriere

"Nu sunt fanii mei, sunt susținători. Trebuie să vă salut cu clasicul: Vă pup, viața mea! Nu îmi vine să cred în ce număr v-ați adunat aici! Mă bucur mult că am alături de cine să mă distrez în seara asta! Băieți, sper că v-ați pregătit ficatul, vreau să ne distrăm! Ce frumos! M-am topit! Sper că sunteți pregătiți să ne distrăm împreună, să cântăm și să dansăm. Nu trebuie să uităm seara asta de la Stuttgart!", a zis Bogdan Mocanu la microfon și spectatorii au început să-l aplaude și să-i strige numele.

 

 

Să vezi și să nu crezi! Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în Germania cu Perversu' de pe Târgu Ocna!

Bogdan Mocanu și Jador, concurenți la Puterea Dragostei, s-au întâlnit în Germania cu Perversu' de pe Târgu Ocna.

Jador și Bogdan Mocanu au mers în Germania pentru a susține un concert. Acolo, însă, au avut parte de o surpriză incredibilă: s-au întâlnit cu Perversu' de pe Târgu Ocna!

Chiar Bogdan Mocanu a notat pe rețelele de socializare că Perversu' de pe Târgu Ocna este fanul concurentului: ”Perversu de pe Târg e Mocăneeeel!”, este mesajul scris în story de concurent.

Ba mai mult decât atât, și Jador s-a fotografiat cu Perversu' de pe Târgu Ocna, toți trei zâmbind la selfie. Chiar și-așa, Jador, a doua zi, l-a provocat pe Perversu' de pe Târgu Ocna să facă skanderbeg cu el!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate