Mocanu de la Puterea dragostei a fost în Germania cu Jador și DeSanto! Bogdan a luat microfonul și ce a urmat a făcut tot clubul să îi aclame numele și să aplaude

Puterea dragostei: Mocanu, în Germania cu Jador! Ce a zis la microfon

Autor: R.L.

In articol:

Mocanu de la Puterea dragostei a fost în weekend în Germania cu Jador și DeSanto.

Bun prieten cu Jador, Bogdan Mocanu îl însoțește la cântări și evenimente și face show pe oriunde merge.

Puterea dragostei: Mocanu, în Germania cu Jador! Ce a zis la microfon

În deschiderea concertului de la Stuttgart, înainte ca Jador să înceapă programul obișnuit, Bogdan Mocanu a fost prezentat în club.

"Bogdan Mocanu! Câteva cuvinte pentru fanii tăi?", a spus prezentatorul evenimentului organizat într-un club din Stuttgart în care au venit foarte mulți români.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

"Nu sunt fanii mei, sunt susținători. Trebuie să vă salut cu clasicul: Vă pup, viața mea! Nu îmi vine să cred în ce număr v-ați adunat aici! Mă bucur mult că am alături de cine să mă distrez în seara asta! Băieți, sper că v-ați pregătit ficatul, vreau să ne distrăm! Ce frumos! M-am topit! Sper că sunteți pregătiți să ne distrăm împreună,

să cântăm și să dansăm. Nu trebuie să uităm seara asta de la Stuttgart!", a zis Bogdan Mocanu la microfon și spectatorii au început să-l aplaude și să-i strige numele.

 

 

Să vezi și să nu crezi! Bogdan Mocanu și Jador de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în Germania cu Perversu' de pe Târgu Ocna!

Bogdan Mocanu și Jador, concurenți la Puterea Dragostei, s-au întâlnit în Germania cu Perversu' de pe Târgu Ocna.

Jador și Bogdan Mocanu au mers în Germania pentru a susține un concert. Acolo, însă, au avut parte de o surpriză incredibilă: s-au întâlnit cu Perversu' de pe Târgu Ocna!

Chiar Bogdan Mocanu a notat pe rețelele de socializare că Perversu' de pe Târgu Ocna este fanul concurentului: ”Perversu de pe Târg e Mocăneeeel!”, este mesajul scris în story de concurent.

Ba mai mult decât atât, și Jador s-a fotografiat cu Perversu' de pe Târgu Ocna, toți trei zâmbind la selfie. Chiar și-așa, Jador, a doua zi, l-a provocat pe Perversu' de pe Târgu Ocna să facă skanderbeg cu el!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Simona de la Puterea dragostei, ipostaze compromițătoare cu Jador! Cum a fost pozată în afara casei cu el: "Parcă erai virgină..."

Roxana de la Puterea dragostei, la un pas de accident! Ce a pățit fosta iubită a lui Iancu

Hamude de la Puterea Dragostei e distrus de durere! ”A murit! Corpul ei a cedat”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunț major pentru românii care au peste 65 de ani. Toți trebuie să știe. E decizia momentului

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies