Model de videochat de acasă cu beneficiile oferite de un studio Jasmin Gold

Lucrul de acasa, sau de la distanță, cunoscut sub termenii de “remote work” a devenit un trend tot mai important în rândul mediului de lucru global.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Model de videochat de acasă cu beneficiile oferite de un studio 
Model de videochat de acasă cu beneficiile oferite de un studio 

Milioane de angajați au ajuns să râvnească și să își solicite dreptul la flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea locului din care își îndeplinește sarcinile profesionale. Iar companiile s-au adaptat încet, dar sigur nevoilor angajaților, astfel că numărul persoanelor care lucrează la distanță a crescut cu 140% de-a lungul ultimilor 15 ani.

Beneficiile lucrului de acasa

Nu este surprinzător faptul că tot mai mulți angajatori încep să includă în ofertele salariale posibilitatea de a lucra de acasă o zi pe saptamana, sau chiar mai mult, in funcție de job. Beneficiile acestei modalități de lucru sunt evidente: angajații care lucreaza de acasă sunt mai productivi, mai puțin stresați, mai motivați, iar companiile care adoptă acest stil de lucru se bucură de un interes mai mare din partea generației tinere. Mai mult decât atât, un studiu recent arată că angajatorii care au înțeles importanța posibilității lucrului de la distanță au înregistrat o creștere de 50% in rândul retenției angajaților, iar reprezentanții Generației Millenials recunosc faptul că ar fi dispuși să accepte un salariu mai mic în schimbul unui mediu de lucru flexibil.

Citeste si: Celebrul Khan a murit răpus de o boală cruntă! Ştirea neagră face ocolul planetei - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Model de videochat de acasă cu beneficiile oferite de un studio 
Model de videochat de acasă cu beneficiile oferite de un studio 

Un studio de videochat îți oferă libertatea de a lucra de acasă

Și cum bunăstarea angajaților contează la fel de mult în orice industrie, unul dintre cele mai bune studiouri le ofera fetelor posibilitatea de a face videochat de acasă, păstrându-și beneficiile de colaborare cu studioul Certificat LiveJasmin. Ce presupune mai exact acest lucru? Modelele care aleg colaborarea de la distanță cu acest studio de videochat, au parte de un portofoliu foto si video actualizat periodic, cu ședinte profesionale în locații deosebite și cu tematici diverse, de care se ocupă în totalitate fotografii studioului.

Un alt avantaj important de care se bucura modelele care aleg să practice videochat de acasă, în colaborare cu studioul in discuție, este accesul la sesiuni de training specializate oferite chiar de partenerii studioului, cea mai mare platformă de videochat din lume, și în același timp, domeniul virtual care înregistrează cele mai mari încasări din industria videochatului. În calitate de model cu drepturi depline, studioul te va ajuta să îți măresti încasările, punându-ți la dispoziție, pe lângă asistența tehnică și analize detaliate periodic despre evoluția profilului tău pe site-ul colaborator, astfel că vei ști exact care sunt aspectele care necesită îmbunătățiri pentru a ajunge un model de videochat cu încasări de top.

Iar dacă argumentele de mai sus nu justifică în totalitate o eventuală colaborare cu un studio de videochat de acasa, trebuie menționat faptul că procentul încasărilor modelelor poate ajunge și la 90%, iar în același timp, legalitatea jobului nu mai prezintă semne de întrebare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Klaus Iohannis, anunț bombă de 1 Decembrie: E momentul! Decizia președintelui

VIDEO / Celentano, mesaj viral de 1 Decembrie care a stârnit hohote de râs: „Toți vor să ne încalece. Statul când zice că îți ia, îți ia”

Concurentele de la Puterea Dragostei, mutate din camerele de hotel din cauza coronavirusului! Declarațiile Biancăi Comănici

Radu Vâlcan, una din vedetele testate pentru coronavirus

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies