Modelul Christina Ich, şedinţă foto pentru noua colecţie de rochii a Anei Radu. Uite ce creaţii spectaculoase îţi propune celebrul designer pentru Crăciun şi Revelion. FOTO!

Modelul Christina Ich, superbă în rochiile semnate Ana Radu. Designerul a lansat o colecţie de senzaţie pentru Sărbători.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Cunoscutul designer Ana Radu, unul dintre cei mai apreciaţi creatori de modă din România, a lansat, în urmă cu două săptămâni, o colecţie de rochii superbe, sexy, elegante şi, în special, lejere, care te vor plasa în centrul atenţiei tuturor şi îţi vor da o stare de confort de care nu te bucuri de regulă când porţi piese vestimentare pretenţioase, de ocazie.

Imaginea acestei colecţii este nimeni alta decât frumuseţea răpitoare Christina Ich, un model care are o comunitate de aproape 500.000 de prieteni pe instagram.

Această colecţie a fost realizată special pentru luna decembrie, adică pentru zilele de sărbătoare pe care le îndrăgim poate cel mai mult din an. De aceea am ales ca material principal paietele. Nu putem îmbrăca oricând paiete, pentru că de multe ori ni se par prea stridente, dar perioada Crăciunului şi Revelionului ne dă voie să fim cât mai sclipitoare. Deci, frumoase doamne şi domnişoare, vă sfătuiesc să alegeţi, fără a clipi, genul acesta de material pentru că este o ocazie unică şi ne putem îmbrăca aşa fără sa ne simţim vreo clipa mult prea încărcate...", a declarat Ana Radu pentru kfetele.ro

fara descriere

Pentru a evita starea de indispoziţie, mai ales că multe dintre femei vor să danseze şi să se distreze, deşi sunt elegante, rochiile sunt lejere, stil "halat".

Doamnele care le aleg, le pot fixa foarte uşor, iar dacă la un moment dat (n.r după ce vor gusta fin din toate bunătăţile) vor sa reducă din strânsoare, şi sa fie mai relaxate, o pot face intr-o secunda.

fara descriere

"Am realizat aceste rochii, printr-o croială unică şi elegantă, şi totuşi atât de uşor de purtat. Pentru urmaşele Evei care merg la o seară mai specială, de exemplu la Palatul Parlamentului, acolo unde pretenţiile sunt mai mari, adică rochii lungi şi elegante, am creat o rochiţa neagra (n.r negrul este cel mai elegant), cu o croială puţin ieşită din tiparul clasic, cu un umăr gol. Pentru seara de Crăciun, sfătuiesc doamnele să poarte culorile roşu sau verde. Pentru o cină la restaurant, propun rochiţa verde din mătase iar pentru o ieşire în club, o rochie roşie scurta", a mai spus celebrul designer.

fara descriere

Vezi restul colecţiei pe kfetele.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate