Moise Guran, mesaj incredibil despre eventuala demisie a Guvernului, dupa adoptarea modificarilor Codului Penal si ordonantei privind gratierea

Moise Guran este unul dintre jurnalistii care si-a exprimat intotdeauna punctul de vedere pe paginile sale de socializare.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 

Moise Guran, mesaj incredibil despre eventuala demisie a Guvernului! Este extrem de pesimist!
Moise Guran este unul dintre jurnalistii care si-a exprimat intotdeauna punctul de vedere pe paginile sale de socializare.
Dupa ce marti seara, Guvernul a aprobat modificarea Codului Penal si a adoptat ordonanta privind gratierea, Moise Guran a avut mai multe mesaje pe pagina sa de socializare.
Unul dintre acestea este insa extrem de pesimist.
"Doar ca sa stim... demisia Guvernului face imposibila suspendarea ordonantelor pana la numirea altuia nou. Guvernul interimar nu poate da sau anula OUG.", a scris jurnalistul.fara descriere

fara descriereDupa ce marti seara, Guvernul a aprobat modificarea Codului Penal si a adoptat ordonanta privind gratierea, Moise Guran a avut mai multe mesaje pe pagina sa de socializare. 
Unul dintre acestea este insa extrem de pesimist. (Vezi si - De ce s-a certat Moise Guran cu Lucian Mindruta)
"Doar ca sa stim... demisia Guvernului face imposibila suspendarea ordonantelor pana la numirea altuia nou. Guvernul interimar nu poate da sau anula OUG."
, a scris jurnalistul.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate