Vedete

Moment de panica la "Exatlon"! Carul din lemn a cazut peste una din vedete in timpul probei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Moment de panica la "Exatlon"! Carul din lemn a cazut peste una din vedete in timpul probeiicon photo
Competitia "Exatlon" testeaza limitele concurentilor. Dupa ce Claudia Pavel a ajuns pe mainile medicilor din cauza alergiilor provocate de intepaturile de tantari, o alta vedeta a a fost la un pas sa o pateasca.


Este vorba de Anca Surdu, una din concurentele dine chipa celor "Faimosi". In timpul unei probe, carul pe care a trebuit sa il tina dupa ea, a cazut peste spatele ei, iar momentul le-a dat palpitatii tutulor celor din echipa.
Din fericire, Anca Surdu a dat dovada de profesionalism si nu a lasat ca acest incident sa o dobore. Hotarata, ea s-a ridicat de la sol, a facut abstractie de durere si a continuat proba, spre uimirea tuturor.
"Incredibil cum Anca Surdu a impins cu toate fortele si puterile ei carul. Ce revenire spectaculoasa", a exclamat Cosmin Cernat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune