Moment şocant pentru Lidia Buble! Artista a fost atacată pe stradă! "Năsoaso, ce urâtă eşti!" Declaraţiile cutremurătoare ale solistei! "Nu mai pot cu răutatea asta"

Lidia Buble s-a luptat cu depresia! A vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei la emisiunea "De vorbă cu Ana"

Distribuie pe:

Autor: G.C.

fara descriere

Lidia Buble a fost invitata colegei noastre Ana Pîrvulescu, la emisiunea online "De vorbă cu Ana", difuzată în fiecare marţi, începând cu ora 17.00, pe pagina de facebook kfetele.ro.

Îndrăgita artistă care a cucerit România în urmă cu câţiva ani, cu hit-ul "Simţim la fel", a atins mai multe subiecte sensibile în cadrul interviului, printre care şi depresia.

fara descriere

Din ce în ce mai mulţi oameni se confruntă cu această afecţiune extrem de periculoasă, iar solista a mărturisit că, la începutul carierei, a trăit câteva momente neplăcute, chiar dureroase, care au făcut-o să se privească atent în oglindă.

Lidia Buble s-a luptat cu depresia! "Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă"

Frumoasa cântăreaţă a fost jignită în fel şi chip... Şi nu pentru că ar fi făcut vreo greşeală catastrofală ci pentru că "şi-a permis" să cânte şi să-şi împlinească visurile din copilărie deşi nu avea un nas perfect.

Da, aţi înţeles perfect...Una dintre cele mai iubite şi talentate cântăreţe din România a suferit foarte mult din pricina răutăţii semenilor. Lidia a fost atacată verbal chiar şi pe stradă..."Eşti o năsoasă. Ce urâtă eşti", i-a strigat cineva...

Intră pe kfetele.ro să citeşti declaraţia cutremurătoare a artistei. N-ai fi crezut că a trecut prin asemenea momente.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate