Momente dificile pentru Dani Mocanu. Mama artistului a ajuns pe masa de operație

Vedete

Momente dificile pentru Dani Mocanu. Mama artistului a ajuns pe masa de operație

Mama lui Dani Mocanu a ajuns pe masa de operație. Iată care este motivul pentru care femeia a ajuns pe mâna medicilor!

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți și controversați artiști din România. Este un familist convins și a demonstrat de foarte multe ori că familia este mai presus de orice pentru el. În urmă cu ceva timp, acesta a trecut printr-o perioadă destul de grea atunci când mama sa a ajuns pe masa de operație, iar el nu a putut să-i fie alături.

Citește și: Dani Mocanu trăiește regește în arest la domiciliu! Petrecerile se țin lanț de manelist, dar există un singur lucru pe care nu poate să îl facă| EXCLUSIV

Mama lui Dani Mocanu a ajuns pe masa de operație

În urmă cu trei săptămâni, Dani Mocanu a trecut printr-o perioadă foarte grea. Artistul este arestat la domiciliu în urma unui scandal, iar potrivit Spynews, acesta nu a putut fi alături de cea care i-a dat viață atunci când aceasta a ajuns pe masa de operație. Femeia a apelat la ajutorul medicilor unei clinici din Turcia, pentru a efectua o operație de micșorare a stomacului.

Citește și: Dani Mocanu, imagini controversate în timpul arestului. Cum s-a filmat manelistul, chiar sub ochii avocatului: „Respectați legile, da?”

Care este starea de sănătate a mamei artistului

Chiar dacă au trecut numai trei săptămâni de la operație, rezultatele în ceea ce privește greutatea mamei lui Dani Mocanu sunt vizibile cu ochiul liber. Femeia a reușit să slăbească 16 kilograme și susține că se simte excelent. Medicii au informat-o pe aceasta că procesul de recuperare al organismului după o astfel de intervenție este de nouă luni, prin urmare trebuie să aibă foarte multă grijă la ceea ce mănâncă.

Momentan, mama manelistului consumă numai sucuri proteice care conțin vitamine și proteine.  

Citește și: Răsturnare de situație pentru Dani Mocanu! Planurile artistului cu privire la concertul din curtea vilei sale, încurcate în ultimul moment| EXCLUSIV

Dani Mocanu a primit interdicția de a intra în Târgu Mureș în următorii 5 ani  

Dani Mocanu a fost implicat într-un conflict, într-un club din Târgu-Mureș, în noaptea de 18 spre 19 iunie 2022, acolo unde l-a amenințat pe un tânăr cu un cuțit.

În urma acestui conflict, vedeta  s-a ales cu o amendă în valoare de 100.000 de lei, pentru port fără drept de obiecte periculoase, dar și cu interdicția de a intra în următorii 5 ani în Târgu Mureș.