Momente foarte grele pentru Jean Padureanu! “Lordul” sufera de cancer si a facut deja metastaze la ficat! El se afla in stare grava la spital in aceste momente

Calvarul prin care trece Jean Padureanu nu se mai termina. Dupa ce a stat in puscarie un an si trei luni, in “Dosarul Transferurilor”, fostul presedinte al Gloriei Bistrita, in varsta de 80 de ani, este, acum, grav bolnav! “Lordul” este internat de circa trei saptamani la Spitalul de Urgenta din Bistrita, sectia de ingrijiri paleative, iar oamenii din lumea medicala, dar si din cea a sportului sunt reticenti in privinta sanselor sale de supravieture.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereBolnav de diabet şi de Alzheimer, recent, Padureanu a fost diagnostic si cu cancer la ficat!!! Boala s-a extins cu repeziciune si a facut deja ravagii in organismul barbatului. El are deja metastaze si nu mai poate fi hranit decat cu ajutorul perfuziilor si calmat cu injectarea de morfina.(afla de ce s-a pocait Jean Padureanu la batranete)

Surse din spital sustin ca Jean Padureanu bea doar apa, iar comunicarea cu cei din jur a devenit imposibila, intrucat nu mai poate sa vorbeasca. "Medicii sunt foarte rezervati in privinta viitorului", a comentat situatia pentru DigiSport si Dumitru Dragomir, fostul sef al LPF si unul dintre prietenii vechi ai bistriteanului.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate