Momentul adevărului! Cum se comportă, de fapt, George Burcea cu Andreea Bălan? "Gelos"

George Burcea, cum se comportă, de fapt, cu Andreea Bălan? O să ai o surpriză!

Autor: Lili Lascar

In articol:

George Burcea a fost alături de Andreea Bălan în toată perioada aceasta cumplită prin care a trecut artista de când a născut. Complicaţiile suferite de vedetă la naştere nu mai sunt un secret pentru nimeni, aşa că termenul "dramă" lângă numele solistei este perfect justificat.

Citeste si: Andreea Bălan nu va mai putea avea copii: „Am plâns două nopți la rând”

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Ei bine, doamnelor şi domnilor, vedeta şi-a păstrat zâmbetul pe buze atât datorită fetiţelor ei cât şi graţie bărbatului de lângă ea care ar face realmente orice pentru iubita lui. Actorul a fost şi este un sprijin adevărat pentru Andreea, iar cei care i-au criticat partenera de viaţă au primit un mesaj usturător din partea acestuia.

" Chiar aşa, cine o machiază, cine ii face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i clinica, dar de ce acolo...ahaaa,

face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnişoara Julia, domnilor trepăduşi care comentaţi, în loc să vă vedeţi de viitorul vostru “strălucit”...ştiţi de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE şi de aici şi frustrarea voastră, din NEPUTINŢĂ. Eu, dacă aş fi în locul vostru, aş învăţa cum să am o viaţă bună, cum să mă dezvolt şi cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta şi-n stângă cu rahat.
Dar vedeţi voi, vă scuză sistemul şi creşterea de acasă, vă scuză vremurile şi faptul că “e România”, vă scuză clasa socială şi politică şi de ce nu, vârsta fragedă care “nu s-a lovit de viaţă”. Este ok, noi vă iubim şi vă urăm să NU ajungeţi pe patul spitalelor sau dacă veţi ajunge acolo, să vă amintiţi de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine.
Şi încă ceva....ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depăşeşte cu mult nivelul dragostei, “viaţa este greu”... Şi încă ceva: fără cultură şi fără bani, “viaţa e şi mai greu”. Dar e ok, comentaţi de pe telefoanele alea jerpelite, staţi între pereţii plini de mucegai, gătiţi la butelie, faceţi în fundul grădinii că “viaţa e frumos” la voi, că voi “nu este” ca vedetele alea rele care “nu vrea” “dăcât” atenţie. E ok, bula voastră e frumoasă. Julia, domnişoarelor domnilor, cu dragoste şi pace Luv ya
", a scris George Burcea.

George Burcea, cum se comportă, de fapt, cu Andreea Bălan? "Nici nu se pune problema de aşa ceva"

Interesant este că, deşi o adoră pe Andreea şi se spune că iubirea vine la "pachet" cu gelozia, actorul susţine că nu a fost niciodată gelos.

Citeste si: Andreea Bălan nu are voie nici să ridice o sticlă cu apă de doi litri! Artista a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu ea

" Nu am niciun motiv să fiu gelos. Ar fi absurd, doar ştiu cum este femeia de lângă mine. Noi ne înţelegem reciproc domeniile de activitate...Cum ar fi ca ea să fie geloasă când filmez eu o scenă de sex? Nici nu se pune problema de aşa ceva", a spus George Burcea acum ceva timp.

" George este drăgăstos, atent şi o sprijină mereu pe Andreea. O iubeşte cu adevărat şi vrea mereu să o protejeze.", a spus o sursă din preajma cuplului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, pierderi uriașe din cauza problemelor de sănătate! Operațiile au costat-o o... avere EXCLUSIV

Ultimă oră! Andreea Bălan a vrut să se afle de la ea: „Dupa o săptămână de stat in spital...”

Andreea Bălan a părăsit patul de spital! Unde a fost văzută artista, după operație

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Donald Trump le-a dat lovitura de grație contestatarilor. Zâmbind și fără efort! FOTO ȘOC!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies