Momentul adevărului la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cătălin Botezatu a intrat în posesia dovezii și lămurește situația cu Bianca Rus!

O situație plină de neprevăzut s-a petrecut în acest sezon la Bravo ai stil Celebrities, însă în ediția din această seară a emisiunii, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D, Cătălin Botezatu lămurește situația și nu lasă nicio urmă de îndoială.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cătălin Botezatu și Bianca Rus la Bravo ai stil Celebrities
Cătălin Botezatu și Bianca Rus la Bravo ai stil Celebrities

Într-o ediție anteriora a show-ului, Bianca Rus a defilat într-o haină care, după afirmațiile concurentei, ar purta semnătura lui Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. După ediții în care Bianca Rus a “amenințat” că va aduce haina pe masa juraților, pentru verdict – este sau nu haina creată de Cătălin Botezatu? – iată că, în ediția din această seară, articolul vestimentar este probă principală în soluționarea acestei incertitudini.

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu o asigură pe Bianca Rus, că haina pe care și-a achiziționat-o și despre care afirmă că ar face parte din colecțiile creatorului de modă, că a fost înșelată. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” trece la o analiză detaliată a articolului vestimentar și își susține decizia: haina este un fals.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Cătălin Botezatu și Bianca Rus la Bravo ai stil Celebrities
Cătălin Botezatu și Bianca Rus la Bravo ai stil Celebrities

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”, spune Cătălin Botezatu.

Care este reacția Biancăi Rus la aflarea verdictului și ce îi sfătuiește aceasta pe telespectatori veți putea afla în ediția din această seară a show-ului Bravo ai stil Celebrities, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Oana Radu, apariţie de senzaţie la "Bravo, ai Stil! Celebrities". Colegele i-au pus gând rău şi vor să o propună spre eliminare deja

Cătălin Botezatu o pune la punct pe Calina Dumitrescu la ”Bravo, ai stil! Celebrities” ”Știai în ce show te-ai înscris!”

Leacul minune în sezonul rece. Te protejază mai bine decât un medicament. Cum îl folosim corect

Ștefan Farrell, iubitul Biancăi Rus, adevărul despre relație

Oana Radu este nouă concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu a fost eliminată, în ediția de sâmbătă a show-ului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies