Momentul adevarului pentru Stela Popescu! Care au fost singurele doua dorinte ale lui Puiu Maximilian? Una dintre ele a fost...un caine.

Sinceritatea Stelei Popescu a fost una dintre calitatile care au propulsat-o in topul celor mai iubite personalitati.

Autor: Lili Lascar

"Regina Comediei" a recunoscut, asumat, ca si-a inselat primul sot cand l-a intalnit pe textierul Puiu Maximilian, dragostea vietii ei.

Sobrietatea si timiditatea barbatului au cucerit-o imediat, la fel si modestia lui. Actrita care s-a stins in urma cu o luna a povestit, acum ceva timp, ca jumatatea ei ar fi avut doar doua dorinte materiale in casnicie: o casuta, cat de mica, pe malul unui lac, si un caine.

" Puiu a fost dragostea vietii mele. Cand l-am intalnit s-a produs acea scanteie intre noi si am stiut ca nu mai putem trai unul fara celalalt. El a avut doar doua dorinte, nu a fost un om pretentios. Voia o casa pe malul lacului si muncind mult ne-am chinuit sa ridicam o casuta din chirpici pe care ulterior am modernizat-o, si un catel. I-am indeplinit si a doua dorinta, doar ca ne-am dat seama ca eu eram mai mult plecata, in turnee, iar Puiu avea nevoie de liniste, sa-si scrie textele.

Pana la urma le-am unor prieteni cainele si l-am mai vazut ca ni se facea dor de el", a povestit marea actrita.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies