Momentul care i-a frânt inima Danielei Crudu! A fost nevoită să-l dea afară din emisiune pe bărbatul care o cucerise! Suhaib a fost eliminat după ce s-a luat la bătaie cu un alt concurent EXCLUSIV

Daniela Crudu a fost vedeta emisiunii Burlăciţa în urmă cu mai bine de trei ani. Iar pe atunci, încă de la începutul emisiunii pusese ochii pe exoticul Suhaib.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Alura lui de băiat rău o cucerise iremediabil pe focoasa brunetă care, încă de la începutul show-ului tv a recunoscut că are o slăbiciune pentru tânărul cu origini arabe şi ochi albatri.

Dar, din păcate pentru ei, la acea vreme, nu s-a ”legat” relaţia. Motivul nu a avut nimic de-a face cu pasiunea pe care cei doi o împărtăşeau, ci cu comportamentul tânărului de care Cruduţa nu îşi mai putea dezlipi ochii. Mai exact, tesiunea reality-show-ului în care concura pentru favorurile Cruduţei l-au făcut pe tânăr să se manifeste într-un fel de etolerat pentru producătorii emisunii.

Astfel, Suhaib şi Ianis, doi dintre tinerii care participau la emisiunea de pe Antena 1 pentru a o cuceri pe Daniela Crudu au sfârşit prin a-şi împărţi, cu generozitate, pumni şi picioare. Culmea, mărul discordiei nu a fost Daniela Crudu direct, ci câteva jigniri pe care şi le-au aruncat reciproc în timpul unui joc de cărţi fără miză evidentă. Într-un final, iordanianul Suhaib a sărit la bătaie, mărturisind că doar camerele de luat vederi l-au oprit să nu îl umilească şi mai rău pe rivalul său. În urma acestui scandal iscat între cei doi tineri, Daniela Crudu, la cererea producătorilor emisiunii, a decis să-l elimine, cu lacrimi în ochi, pe favoritul ei, Suhaib.

Cu toate acestea, legătura dintre ”băiatul rău” şi Cruduţa nu a dispărut, ci, de-a lungul timpului, Suhaib a tot ”bătut şaua să priceapă iapa”, postând pe conturile lui de socializare imagini cu bruneta, recunoscând că îi este… dor de ea.

Cine este Suhaib?

Născut în capitala Iordaniei, Suhaib a venit în România în 1991, împreună cu părinţii lui. Firea lui independentă l-a făcut să plece din casa părinţilor încă de când avea 16 ani şi să locuiască singur. Aproape toate femeile din viaţa lui au făcut o pasiune pentru el şi unele au recurs la gesturi ieşite din comun pentru a se asigura că nu-l vor pierde. Suhaib spune că o singură dată a fost atât de îndrăgostit, încât a şi dăruit un inel respectivei femei după doar o lună de relaţie. Totul s-a sfârşit însă în scurt timp pentru că Suhaib şi-a dat seama că nu e pregătit să se căsătorească.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate