Momentul in care jandarmerita a scapat de huliganii din Piata Victoriei, surprins de camera: "Fratilor, unde dracu' m-ati dus!"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere
 
Momentul in care jandarmerita in varsta de 23 de ani, agresata in Piata Victoriei, a fost sustrasa de colegii sai este surprins de reporterii Libertatea.ro. Tanara este debusolata si urla la colegii sai. 
 
Reporterii au surprins momentul extragerii, tanara jandarmerita mergea, flancata de doi colegi jandarmi si protejata de un scut. 
 
In momentul in care au iesit din multime, tanarea le-a spus: "Fratilor, unde dracu' m-ati dus!". 
 

 

 
In acest moment, Stefania a fost externata si este in afara oricarui pericol, insa, a doua zi dupa incident,  purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Marius Militaru, a sugerat ca starea Stefaniei este mult mai grava. 
 
'Avem o colega care a fost batuta cu bestialitate. La acest moment, are o suspiciune serioasa de ruptura de coloana cervicala, cu riscul de a ramane paralizata. Aproape ca sunt bulversat de ce am vazut. Mi-a fost greu sa privesc imaginile acelea. Nu incerc sa emotionez pe nimeni, dar va transmit un sentiment absolut uman si firesc', a spus Marius Militaru, la B1 TV.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate