Momentul șocant în care rudele interlopului Emi Pian și-au văzut „Regele” în scriu! Disperare la capul interlopului

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns acasă! Rudele sunt îngenunchiate de durere și parcă tot nu le vine să creadă ce s-a întâmplat

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea

Momentul șocant în care rudele l-au văzut pe Emi Pian în sicriu
Momentul șocant în care rudele l-au văzut pe Emi Pian în sicriu


In articol:

Momentul șocant în care rudele interlopului Emi Pian și-au văzut „Regele” în scriu! Durere mare la locuința regretatului interlop Emi Pian, unde curtea și casa sunt neîncăpătoare. 

Citeste si: Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian: „A plecat frățiorul meu...”

Emi Pian a ajuns acasă, acolo unde soția, rudele, dar și sute de oameni în plâng. În curtea casei lui Emi Pian a fost haos, sute de oamenii îngrămădindu-se să-l vadă pe răposat. Imaginile suprinse și postate pe internet de un participant la priveghi sunt cu adevărat sfâșietoare. În momentul în care sicriul cu mortul a fost dus în casă, rudele au deschis capacul și nu le-au venit să creadă că acolo este chiar Emi Pian. Soția lui, îndurerată, a fost la un pas de leșin când și-a văzut soțul în sicriu. 

Momentul șocant în care rudele l-au văzut pe Emi Pian în sicriu
Momentul șocant în care rudele l-au văzut pe Emi Pian în sicriu

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: VIDEO | Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Curtea este plină de oameni! Soția și restul familiei sunt îngenunchiați de durere

Florin Salam a cântat la priveghiul lui Emi Pian

La priveghiul său ar fi participat și Florin Salam care ar fi cântat mai multe melodii de jale pentru familie. Ba mai mult, el a publicat pe contul lui de Youtube, o melodie dedicată lui Emi Pian, cel care îi este și cumătru. Florin Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi Pian.

Citeste si: VIDEO | Execuţie mafiotă în lumea interlopă

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Curtea este plină de oameni! Soția și restul familiei sunt îngenunchiați de durere

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Membrii familiei l-au adus acasă și îl plâng pe cel care le-a fost „Rege”.

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a ajuns acasă, acolo unde s-au adunat sute de oameni pentru a-l vedea. Unul dintre participanții la priveghi a făcut un live pe Facebook, în care a suprins atmosfera terifiantă de la priveghi. Membrii familiei sunt îngenunghiați de durere și încă nu le vine să creadă că „Regele” lor s-a dus.

Citește continuarea aici 

Galerie foto 
Citește și:

Întorsătură de situație! Sora actriței Naya Rivera s-a mutat cu fostul soț al acesteia: „Nu sunt ingrijorată de...”

Puterea Dragostei 30 septembrie! George pornește un război împotriva Andreei: „Te pot avea și când ești într-o relație și când ești singură”

Împăcare de zile mari în lumea fotbalului! S-au certat în văzul lumii, dar au fost surprinși luând cina

Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble s-a afișat cu Cornel Ilie de la Vunk: „Se știe...”

Andreea Bălan încă suferă după separarea de George Burcea! Dezvăluiri emoționante: „Acea iubire...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies