Mona, declarația care ar trebui să o sperie pe Mădălina de la Puterea dragostei! A amenințat-o

Mona a fost eliminată de la Puterea Dragostei când încă mai forma un cuplu cu George. Între timp, lucrurile s-au schimbat între cei doi.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Mona a fost eliminată de la Puterea Dragostei când încă mai forma un cuplu cu George. Între timp, lucrurile s-au schimbat între cei doi.

Nu doar că Mona s-a despărțit de George, dar acum, în casa Puterea dragostei, acesta formează un cuplu cu Mădălina, cea care i-a ”făcut ochi dulci” încă de la început.


In articol:

Mădălina nu s-a ferit să arate că îl place pe George după plecarea Monei din competiție, lucru care a deranjat-o teribil pe fosta iubită a acestuia. Mona a spus mereu că Mădălina i-a fost prietenă, confidentă, și că nu crede că va încerca să facă un cuplu cu George. Și totuși așa s-a întâmplat!

Așa că, mai întâi prin mesaje cu subînțeles postate pe Instagram, apoi prin săgeți aruncate în live-uri, Mona și Mădălina au pornit războiul. Iar acum, Mona a făcut o declarație care lămurește situația, dacă mai are nevoie: ”Vreau să intru în casă pentru Mădălina, să rezolv lucrurile între mine și ea. Am câteva lucruri pe care vreau să i le spun Mădălinei”. Sună mai degrabă a amenințare declarația Monei!

Citeste si: De ce a slăbit Mădălina de la Puterea Dragostei! Ce le-a răspuns fanilor care au întrebat-o

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Madalina si george
Madalina si George, tot mai apropiati[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mădălina și George de la Puterea Dragostei sunt tot mai apropiați

În urmă cu câteva zile, Mădălina și George au fost surprinși în ipostaze tandre. S-au dus într-un loc în care au crezut că nu-i vede nimeni și că nu sunt surprinși nici de camerele de filmat, unde s-au îmbrățișat și s-au sărutat.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Mădălina de la Puterea Dragostei după ce a ajuns la spital ”Uitați-vă la ochii mei”

Madalina si George sarut
Madalina si George, surprinsi[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, deși o atacă dur pe Mădălina, considerând că a trădat-o, și Mona are ochi acum pentru un alt concurent de la Puterea dragostei. Recent, ea a mărturisit că discută cu un băiat din casă. Cei doi vorbesc, își trimit mesaje, iar lucrurile avansează încet. Mai mult, Mona a mărturisit că are și un alint pentru noul bărbat din viața ei, ”Bombonel”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Sergio, fostul concurent de la Puterea Dragostei, acuzat că a răpit o femeie și copiii ei, primele declarații: ”Eu am vrut să fac un bine” De ce a ajuns poliția acasă la fratele...

Bobicioiu s-a dat cu Ferrari! Cu Sonia Ferrari! Concurentul de la Puterea Dragostei, filmat în ipostaze tandre cu o blondă focoasă care a fost... bărbat! Declarații EXCLUSIVE

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies