Monica Anghel s-a izolat în munți după ce a fost suspectă de coronavirus

Monica Anghel a aflat că s-ar putea să fie și ea bolnavă de coronavirus, așa că s-a dus de urgență să-și facă testul, apoi și-a luat toate măsurile de precauție

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Monica Anghel s-a izolat în munți după ce a fost suspectă de COVID


In articol:

Monica Anghel a făcut primele declarații după ce a fost suspectă de coronavirus. Rezultatul testului a ieșit negativ, însă artista spune că este bine ca oamenii să se protejeze. Artista a povestit că a mers de bună voie să se testeze după ce intrase în contact cu mai multe persoane care au fost declarate bolnave de coronavirus.

Monica Anghel s-a izolat în munți după ce a fost suspectă de COVID

Citeste si: Marius a făcut-o praf pe Andreea Pirui la Puterea dragostei. Concurenta a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi: „Când eu am o problemă, tu...”

Pentru a elimina orice suspiciune, Monica Anghel a postat pe contul ei de socializare rezultatul testului și a vorbit despre sentimentele care au încercate în aceste zile. Artista spune că este de părere că virusul există și că este unul periculos.

Citeste si: Andrei Ștefănescu, confirmat cu coronavirus: ”Mi-am pupat băiețelul care dormea și am fugit la spital!”

Monica Anghel a decis să se izoleze în munți după ce a fost suspectă de coronavirus

Monica Anghel s-a izolat în munți după ce a fost suspectă de COVID

Monica Anghel s-a speriat după ce mai mulți colegi din breaslă s-au îmbolnăvit. Așadar, artista și-a luat toate măsurile de precauție și a decis să se izoleze în munți.

Citeste si: Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-ar fi înrăutățit. Artistul nu poate să respire singur. Declarații tulburătoare de pe patul de spital: „Mi-a fost aproape fatală”

„Nu am frici legate de sănătate în general, dar ideea e că trebuie să fim conștienți de ceea ce se întâmplă, indiferent de ceea ce se discută, că ar fi altceva în spatele acestui virus. Problema este ca acest virus exista si că mor oameni din cauza lui. Așa că trebuie să ne păzim, să avem grijă, să stăm izolați, să ieșit doar din motive întemeiate și atunci când ieșim să fim cât de cât protejați”, spunea artista în urmă cu două luni, potrivit Viva.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate