Monica Gabor o să ia foc! Mirela Vaida a comparat-o cu Vulpița

Mirela Vaida a comparat-o pe Vulpița Veronica Stegaru din Blăgești cu Monica Gabor.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

Mirela Vaida a fost criticată de când Vulpița Veronica Stegaru și soțul ei, Viorel Stegaru, au devenit vedete tv, promovate în emisiunea Acces direct.

Mirela Vaida a susținut mereu că publicul este cel care vrea ca Vulpița să apară la tv, audiențele mari făcute de aceasta și de soțul ei arătând acest lucru. La un momnet dat, Mirela Vaida a găsit justificare în telenovela prezentată în emisiunea ei, printr-o comparație cu reality-show-ul din urmă cu câțiva ani,  în care protagoniști au fost Monica Gabor și Irinel Columbeanu.

fara descriere

”Să ne amintim că nici Monica și Irinel nu au fost vreun model de moralitate. Ce ne învăța Monica? Dacă ești o fată tânără și te combini cu un bărbat mai în vârstă și care e miliardar, poți să fii și tu cineva? Acesta este un model în viață? Nu. A fost promovat peste tot. A spus cineva ceva? Nu. Dar de ce? Că Irinel venea de la Izvorani și Veronica vine de la Blăgești? Mie nu mi se pare normal. Am și spus-o în direct. Eu sunt un prezentator un pic mai asumat, de multe ori fac lucruri riscante. Mi le asum. În sensul că am atitudine. Atunci când se exagerează, tind să o spun și vreau să o spun!”, a afirmat Mirela Vaida într-un interviu la DC News TV.

fara descriere

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Asemănările dintre Monica Gabor și Vulpița nu se opresc doar la comparația făcută de Mirela Vaida, amândouă vin din aceeași zonă a țării: dacă Vulpița este din Vaslui, Monica Gabor venea de la Bacău.

Citeste si: BREAKING NEWS! Alertă în televiziune! Vulpița, febră și vărsături, după întoarcerea de la Blăgești! Panică totală printre vedete

Citeste si: Vulpița are probleme de sănătate! Supărat, Viorel Stegaru a făcut anunțul: „A avut...”

Citeste si: Mirela Vaida a făcut anunțul despre Vulpița și Viorel: „S-a ales praful”

fara descriere

Monica Gabor, comparata cu Vulpița! Fosta doamna Columbeanu și-a refăcut viața în SUA

Însă, asemănările dintre cele două se opresc aici! Monica Gabor a ajuns în București urmându-și visul de a fi model. Nu era majoră când s-a mutat în casa lui Irinel Columbeanu, și când a împlinit 18 ani s-a căsătorit cu acesta și a devenit și mama unei fetițe. Monica Gabor și-a continuat studiile, a absolvit liceul din Snagov și apoi  Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA.

Citeste si: Divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a făcut-o pe ea “regină”, iar pe el „cerșetor”! Monica trăiește ca o prințesă în vila de 7 milioane  de dolari din Malibu, iar el a ajuns să stea cu chirie într-un apartament din Colentina! FOTO

Citeste si: Divorțul dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu a făcut-o pe ea “regină”, iar pe el „cerșetor”! Monica trăiește ca o prințesă în vila de 7 milioane  de dolari din Malibu, iar el a ajuns să stea cu chirie într-un apartament din Colentina! FOTO

Fosta doamnă Columbeanu și-a văzut de visele ei, și de carieră. După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica gabor s-a mutat în SUA, acolo unde locuiește acum, cu actualul ei soț, miliardarul Mr Pink, dar și de fetița ei și a lui Irinel Columbeanu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate