Monica Pop, dezvăluiri despre preotul care a revoltat pe toată lumea cu afirmațiile sale despre viol! Ce a putut să facă la comemorarea unei persoane celebre

Monica Pop a făcut dezvăluiri despre preotul Vasile Răducă, cel care a revoltat pe toată lumea după declarațiile controversate despre viol.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Preotul Vasile Răducă, teologul care a revoltat o țară întreagă după ce a spus că dacă o femeie rămâne însărcinată după un viol este posibil să-i fi plăcut, se pare că a avut de-a lungul anilor mai multe dispute cu persoane celebre.

Dr Monica Pop, când a aflat cine este preotul care a făcut declarațiile controversate, și-a amintit de o dispute avută cu acesta, în calitate de preot paroh al Bisericii Kretulescu din Capitală. Medicul a povestit o întâmplare din urmă cu doi ani, când preotul a făcut afirmații neadevărate despre o persoană publică la comemorarea acesteia.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”Nu pot să cred că au existat declarațiile preotului paroh de la biserica Crețulescu. În urmă cu vreo 2 ani, am avut o mică dispută cu dânsul din cauza unor afirmații neadevărate și nefondate făcute de dânsul în biserică, la o comemorare la adresa unei persoane celebre, deosebite, respectate, iubite și foarte prețuite,căreia i-a fost duhovnic! Ne-am "împăcat" apoi! Am crezut că a fost doar o afirmație nefericită și negândită atunci. O greșeală! Dar ceea ce a spus acum este incredibil! Nu pot să concep că și gândește așa! Ar fi grav, foarte grav și pentru un om oarecare! Pentru un preot însă, considerat până acum de elită, e de-a dreptul de neconceput! Cum ați putut spune așa niște enormități (și, în formă continuată), domnule părinte?! Asta îi învățați pe studenți? ”, este mesajul medicului Monica Pop.

Citeste si: Scandalos! Ce a putut să facă un preot din Moldova la o pomană! Oamenii și-au făcut cruce

Citeste si: Preot, atacat de o femeie în timpul slujbei! „Femeile grase nu ajung în Rai!” spusese el înainte

Citeste si: Cumplit! O femeie din Vaslui a murit, după ce a primit un apel! Când a auzit vocea, s-a îngrozit

Vasile Răducă, teologul care a revoltat o țară întreagă după ce a spus că dacă o femeie rămâne însărcinată după un viol este posibil să-i fi plăcut este prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă din București și profesor universitar la Catedra de Teologie Morală din cadrul aceleiași facultăți. Vasile Răducă și-a dat demisia din funcția de prodecan în urma scandalului creat după afirmațiile sale controversate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate