Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: „Ați văzut cum sunt medicii? Ne-ați blamat pe nedrept, ne-ați scuipat! "Ciubucarii" și "șpăgarii" sunt la datorie”

Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus, nemulțumită că sistemul medical românesc a fost subiectul unor anchete.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus, răfuindu-se cu presa care a dezvăluit, de-a lungul timpului, mai multe nereguli din sistemul medical. Medicul oftalmlog a răbufnit într-un moment în care e nevoie mai mult ca oricând de implicarea personalului din spitale. “Bravo medici, asistenti, infirmieri, sistem medical cu partea medicală si administrativa! Ati vazut cum sint medicii? ne-ati blamat pe nedrept, ne-ati scuipat, i-ati alungat pe multi din tara cu comportamentul vostru abject, ati facut dosare penale nedrepte ati distrus elite! privînd copii si adulti de a putea fi salvati! Acum vedeti cit de jos ati fost??? ati facut totul pentru a scadea increderea romanilor in medici, in spitale!”, a scris Monica Pop. (vezi cum e afectat Liviu Dragnea de coronavirus)

Citeste si: Două persoane plasate în izolare la domiciliu, prinse vânzând legume și fructe în piață. Cum au fost pedepsite?

Citeste si: Cristian Tudor Popescu lansează controversa zilei: Sunt mulți cretini și imbecili. Nu le pasă de ceilalți

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de Donad Trump

„Cu exagerari si minciuni ordinare a la Tolontan, etc! "ciubucarii" si "spagarii"- sint la datorie! cu pretul sanatatii si al vietii lor!!! au si ei familii, copii! n-a fugit nici unul, toti sint prezenti la nevoie si la datorie! ani de zile niste abjecti ne-au blamat si injurat FACIND SPUME pe la unele posturi tv. V-ati facut publicitate de joasa speta cu medici blamati pe nedrept si cu cite un esec medical. NU conta ca sint miloane de acte medicale pozitive, vinati mereu ceva negativ! Si, daca nu era, inventati! Ca asta aduce ratting! nu ati reabilitat niciodata imaginea unui medic atunci cind s-a constat ca a fost nevinovat, dupa ce v-ati facut rating pe subiect!”, a continuat Pop.

Monica Pop e în război în plină pandemie de coronavirus: "Dureros, urât și greu de îndurat!"

„Fostul ministru al sanatatii vv voiculescu a distrus sau a incercat sa distruga si oameni si transplantul si sistemul! Se stie. A "măcelarit" tot ce-a putut. A incercat sa scada increderea românilor în medicina romaneasca!A mînjit imaginea medicilor! Cu abjectii, cu inventii ordinare! NU doar el!! ! Pentru un capital electoral murdar! Români, v-ati trezit din minciună?! Trebuia o astfel de nenorocire ca sa va dati seama?”, a mai scris Monica Pop.

„Acum, de frica să nu ne îmbolnavim si sa ramineti si fara noi, ne plingeti de mila? "Vai, bietii medici si asistenti!!! Nu sint protejati destul!" Mizeriile unora continuă! Critică orice! Laude? NUUU! Ce dacă sint ok strategiile, blamează tot! A fost mult prea mult! Dureros, urit si greu de indurat! distructiv! Unii medici au plecat, in ceruri cu suferinta asta nedreaptă! Dupa o viata de daruire, de nopti nedormite si si de vindecat oameni! VENERATIE! Oriunde! Pe pămînt si între (stele!) Luceferi! Rugati divinitatea sa va ierte! sînt pacate grele! daca poate!”, a încheiat Monica Pop.

 

Galerie foto 
Citește și:

Staful zilei, marți, 22 septembrie 2020. Berbecii, puși în fața unei decizii dificile

Simona Halep a câștigat tunerul de la Roma! Este cea mai rapidă victorie din cariera româncei

Viorel Stegaru și tatăl lui, audiați de către polițiști, după ce au lovit mai mulți reporteri! Vulpița, implicată și ea în scandal

Cum se votează prin corespondență. Ce trebuie să facă, de fapt, românii din diaspora

Bilanț Covid-19, 21 septembrie! Numărul de cazuri noi cu coronavirus scade

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies