Monica Pop, noi declarații despre vaccinul anti-COVID: „Vaccinul nu oprește nici boala și nici răspândirea ei”

Medicul face un nou set de dezvpluiri în ceea ce privește serurile de imunizare împotriva COVID.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Medicul Monica Pop spune că vaccinul anti-COVID nu va distruge virusul și nici nu-l va opri din a se mai răspândi. Mai mult, aceasta spune că serul este unul experiemntal în următorii doi ani. 

Monica Pop
Monica Pop [Sursa foto: Facebook ]

Monica Pop: „N icio epidemie nu s-a oprit brusc”

Medicul vrea să clarifice ceea ce poate face sau nu vaccinul anti-COVID. Aceasta spune că prin imunizare nu însemnă că vaccinul nu se va mai răspândi, iar oamenii nu vor mai fi diagnosticați cu COVID-19. Monica Pop a venit și cu un exemplu în acest sens. Ea a pus problema virusului gripal.

Gripa există de ani de zile, iar vaccinul nu a distrus agentul patogen, ci doar i-a ajutat pe cei care s-au inoculat să facă o formă mai ușoară de boală. La fel se întâmplă și în cazul serurilor împotriva coronavirusului. Îi ajută pe cei care se contaminează să aibă simpome ușoare, care să nu e pună în pericol viața. 

Citeste si: Monica Pop îi pune la zid pe cei care spun că medicii omoară pacienți în spitale: „Nu mai ponegriţi spitalele şi medicii”

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

„Vaccinul nu va rezolva problema de răspândire a virusului în niciun caz. Va putea rezolva asta în timp, nicio epidemie nu s-a oprit brusc.

Să facem o comparație cu gripa. De 15 ani, există vaccin și s-a eradicat gripa? Nu. Vaccinul nu oprește nici boala și nici răspândirea ei. Orice vaccinat se poate contamina, doar că riscul e ceva mai mic, dar orice vaccinat poate fi infectat” ,  a dezvăluit medicul. 

„Eu sunt o pro-vaccinistă, dar acest vaccin este experimental până în 2022 sau 2023”

Monica Pop are încredere în medicină și în leacurile pe care le scot oamenii de știință pentru a vindeca sau a preveni anumite boli. Medicul spune despre vaccinul anti-COVID că este unul experimental pentru cel puțin încă doi ani. 

Citeste si: Monica Pop îi pune la zid pe cei care spun că medicii omoară pacienți în spitale: „Nu mai ponegriţi spitalele şi medicii”

„Vaccinul ajută ca persoana care fa ce boala să facă o formă mai ușoară, dar în niciun caz nu oprește răspândirea ei(...).

În plus, până acum, niciun fel de decident nu a spus care sunt contraindicațiile vaccinului. Eu sunt o pro-vaccinistă, dar acest vaccin e încă un vaccin experimental până în 2022 sau 2023”, a mai spus Monica Pop la un post de televiziune. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Pop nu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Medicul a spus și motivul

Dr. Monica Pop face declaraţii şoc: "Vom avea un Crăciun online". Ea crede că numărul cazurilor de COVID va exploda după alegeri

Monica Pop refuză categoric să se vaccineze împotriva coronavirusului: „Ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie?”

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies